Selçuk Pertevniyal önünde

Selçuk Pertevniyal önünde

TB2L temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi bugün sezonun 31. hafta maçını sahasında Pertevniyale karşı oynayacak. Kampus 19 Mayıs Spor Salonundaki mücadele saat 16.00da başlayacak

Potada lider olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi bugün sahasında Pertevniyal’i konuk edecek. Kampus 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Müsabakayı Ozan Gönen, Seher Ayşe Nur Yazıcıoğlu, M. Burak Anlatıcı hakem üçlüsü yönetecek. Temsilcimiz bu mücadeleyi kazanarak zirvedeki yerini korumak istiyor. Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde son 8 haftaya girilirken temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi liderlik koltuğunu yeniden ele geçirdi. Grupta Play-Off grubu da büyük ölçüde şekillendi. 20 takımın katılımı ile oynanan ve toplam 38 hafta sürecek olan ligde kalan haftalar öncesinde Play-Off mücadelesi verecek olan ilk 8 takım hemen hemen kesinleşti.
Artık takımlar Play-Off öncesinde kendilerine avantajlı bir konum elde etmek adına sıralama mücadelesine girişecek. Değişen statü ile birlikte bu sezon dörtlü finaller yapılmayacak ve eleme usulüyle iki tur atlayan takımlar Basketbol Ligi’ne yükselecek. TB2L statüsü gereğinde ilk 8 takım Play-Off oynayacak. 17-20. sırayı alan 4 takım ise Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’ne düşecekler.  TB2L’de 30. haftayı 54 puan ve averajla lider bitiren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi 4’ü içeride 4’ü ise deplasmanda olmak üzere oynayacağı son 8 lig maçını en iyi sonuçlarla değerlendirip sezonu lider bitirmek arzusunda. İlk iki sırayı alan takımların Play-Off’ta saha avantajını elinde bulunduracağı için bulunduğu konumu korumakta kararlı olan temsilcimiz bugün Pertevniyal’i yenmek istiyor.
TB2L’de 31. hafta dün oynanan 3 maçla başladı. Bugünün ve yarının programı şu şekilde: Bugün: 14.00 Tenis Eskrim Dağcılık-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 15.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Pamukkale Üniversitesi, 15.00 Vestel-Başkent Gençlik, 16.00 Selçuk Üniversitesi-Pertevniyal, 16.00 TED Kolejliler-Maliye Milli Piyango, 16.30 Orman-Darüşşafaka.Yarın: 17.00 Tire Belediye-Best Balıkesir, 17.00 İstanbulspor-Akhisar Belediye.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.