Selçuk Otel yeni otelini tanıttı

Selçuk Otel yeni otelini tanıttı

MÜSİAD üyeleri arasında ticari iş birliğini arttırmak ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla organize edilen bölgesel kahvaltı programı MÜSİAD Konya Şubesi Üyesi Özcan Dolapoğlu’nun ev sahipliğinde kendisinin yeni hizmete açtığı Selçuk Otel Şems-i Tebriz’i şubes

MÜSİAD üyeleri arasında ticari iş birliğini arttırmak ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla organize edilen bölgesel kahvaltı programı MÜSİAD Konya Şubesi Üyesi Özcan Dolapoğlu’nun ev sahipliğinde kendisinin yeni hizmete açtığı Selçuk Otel Şems-i Tebriz’i şubesinde gerçekleştirildi.

Kahvaltıya MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve çok sayıda MÜSİAD üyesi katıldı. Kahvaltı programına ev sahipliği yapan Selçuk Otel Sahibi Özcan Dolapoğlu, “Selçuk Otelin uzun yıllardır işletmeciliğini yapıyoruz. Otelcilik sektörünün dışında Yumurta, et, süt üretimi sektörlerinde iştiraklerimiz var. Turizm sektöründe yıllardır hizmet etmeye çalışıyoruz bizim baba mesleğimiz. Yeni şubemizi hizmete açtık. Otelcilik sektöründeki yatırımlarımızı ciddi oranda arttırdık. Konyalıların beğeneceği bir mekân yapmak için özel çaba sarf ettik” dedi. Daha sonra sözü alan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek de, “MÜSİAD Konya Şubesi olarak düzenlediğimiz etkinlikler, hem üyelerimizin kaynaşması hem de şehrimiz için yapılabilecekleri konuşmak açısından oldukça önem arz ediyor. Bölgesel kahvaltı organizasyonlarımızla üyelerimizin iş yerlerini görme ve üretimlerini izleme imkânımız oluyor. MÜSİAD Konya Şubesinin üyeleri önemli sektörlerde kendi ispatlamış iş adamlarımız. Onların iş tecrübelerini görmek ve yaptıkları çalışmaları izlemek bizlere ayrı bir gurur veriyor. Bugün Selçuk Otelin yeni otelinde beraber olduk. Şehrimizin artan turizm potansiyeli için önemli bir yatırım. Üyelerimizin hem ekonomiye hem de şehrimize böyle güzel eserler kazandırması bizler için onur kaynağıdır” ifadesini kullandı. MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek’in konuşmasının ardından Selçuk Otel Genel Müdürü Ahmet Erdem oteli tanıttı. Erdem, “Otelimiz daha çevreci ve ekonomik özelliklere sahip özel sistemlerle donatıldı. Toplantı ve yemek organizasyonları için bin 600 kişiye hizmet verebilecek 4 ayrı salonumuz bulunmakta.  Ayrıca yatak kapasitemizi de ciddi oranda arttırdık. Odalarımızda misafirlerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için ses yalıtımından, havalandırma sisteminin kişiselleştirilmesine kadar tüm olanaklar düşünülmüştür” dedi.
HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.