Selçuk Ormana hazırlanıyor

Selçuk Ormana hazırlanıyor

Basketbol 2. Ligi temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi zirve keyfini sürdürmeye devam ediyor

Basketbol 2. Ligi temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi zirve keyfini sürdürmeye devam ediyor. 14 maçlık bir serinin ardından yenilgi ile tanışan sarı-mavili ekip Final Gençlik maçını farklı kazanarak zirvedeki yerini korudu. Zorlu lig maratonunda alınan her galibiyetin büyük önem taşıdığını ifade eden Torku Selçuk Üniversitesi As Başkanları’ndan Ali Arıkoğlu, “Kendi evimizde oynadığımız ve mutlak kazanmak zorunda olduğumuz Final Gençlik maçını iyi bir oyunun ardından kazandık. Hedefimiz Beko Basketbol Ligi. Bu hedef doğrultusunda yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Normal sezonun bitmesine 13 maç kaldı.

Şuan averajla lig lideriyiz. İnşallah bu performansımızı 38 haftanın sonuna kadar sürdürmek ve play-off maratonuna 1. sırada girerek eşleşme avantajı yakalamak istiyoruz. Yeni antrenörümüz Ahmet Kandemir oyun sistemini takıma adapte etmeye başladı. Haftalar ilerledikçe oyunumuz daha da güzelleşecek” dedi. Öte yandan Selçuk Üniversitesi ligin 26. haftasında deplasmanda Bursa temsilcisi Ormanspor ile karşı karşıya gelecek.

22 şubat Çarşamba günü saat 14.30’da oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başlayan sarı-mavililerde önemli bir eksik bulunmuyor. Lig’in 26. haftasında oynanacak olan maçlar ise şöyle: Gamateks Pamukkale Üniversitesi-Optimum TED Ankara Kolejliler, Başkent Gençlik-Gelişim Koleji, Tenis Eskrim Dağcilik-Vestel, Pertevniyal-Maliye Milli Piyango, Final Gençlik-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Orman-Selçuk Üniversitesi, Genç Telekom-Garanti Koza İstanbulspor, Akhisar Belediye-Uşak Üniversitesi Belediyespor, Darüşşafaka-Best Balıkesir Basketbol Kulübü, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Tire Belediye.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.