Selçuk neden düşmez?

Selçuk neden düşmez?

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde “ligden düşme” lafı sözlükten çıkartıldı. Sarı mavili takımda yönetim, teknik heyet ve sporcular hedefi tutturacaklarına emin.

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde ligden düşme lafı sözlükten çıkartıldı. Sarı mavili camia ligde kalma hedefini gerçekleştireceklerine inanıyor.

BU OYUNLA ZOR DÜŞER
Türk Telekom maçında ortaya koyduğu oyunla beklentileri karşılayamayan Selçuk Üniversitesi, Banvit maçında ise kendinden beklenileni yerine getirdi. Özellikle ilk yarıda ortaya koyduğu mücadele ile salondakilerin beğenisini toplayan sarı mavili oyuncular, ikinci yarıda ise rotasyon sıkıntısı yaşadılar. Mücadele ve oyun antrenör Aziz Bekir tarafından da karşılaşma sonrasında takdir edildi.

CAMİA SELÇUK’U İSTİYOR
Selçuk Kartalları’nın istekli oyunu ve mücadelesi rakip takımlar tarafından da takdirle karşılanmakta. Ayrıca şehirdeki basketbol severlerin maçlarda oluşturduğu ambiyans da konuk takımları etkileyen bir unsur olarak dikkat çekiyor. Birçok rakip teknik adam iç sahada oynanan maçlar sonunda sarı mavili camiaya oluşturdukları hava için teşekkür etmişti.

KULÜBÜN İNANCI TAM
Bu arada Selçuk Kartalları’nın da ligde kalacağına inancı tam. Yapılan hesaplara göre toplamda 10 galibiyete ihtiyacı olan sarı mavililer her ne olursa olsun bu maçları kazanacaklarına inanıyor. Tüm fertleri ile ligde kalacağına olan inancı yüksek olan sarı mavililerin bu hedefe ulaşması zor görünse de an itibari ile imkansız değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.