Selçuk moralli başladı

Selçuk moralli başladı

Final Gençliki yenerek önemli bir galibiyet elde eden Selçuk Üniversitesi, bu hafta sonu sahasında karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına start verdi.

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi A Grubu’nda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına dün yaptığı çift antrenmanla start verdi. Sabah kondisyon ağırlıklı bir idman gerçekleştiren Sarı-Mavililer öğleden sonra ise topla antrenman yaptı. Ligde aldığı galibiyetlerle büyük bir çıkış yakalayan temsilcimiz İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Ligde alınan galibiyetlerle Beko Basketbol Ligi’ne yükselme yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, “Final Spor galibiyeti ile birlikte ligdeki çıkışımızı sürdürmüş olduk. Selçuk Üniversitesi tekrar Beko Basketbol Ligi’ndeki yerini alacak. Bu hafta kendi sahamızda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Hazırlıklarımız sürüyor. Takımda moraller yüksek. İyi bir oyun sergileyip, salondan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Öte yandan Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Yönetimi baş antrenör İsmail Beleş ile yollarını ayırdıktan sonra yeni antrenör arayışını aralıksız sürdürüyor. Kulüp Başkan Yardımcısı Yrd. Mehmet Kamanlı Final maçından sonra yönetim olarak süratle antrenör arayışına girdiklerini belirterek Selçuk Üniversitesi basketbol takımı olarak sezona başlarken hedefimizi ortaya koymuş ve net olarak şampiyonluk yani BEKO Basketbol ligi olarak belirlemiştik. O günden bugüne bizim yönetim ve takım olarak hedeflerimizde bir sapma yok. İnşallah sezon tamamlandığı zamanda hedefimize ulaşmış olacağız. Çalışmalarımız da bu yönde devam etmektedir. Takımımız çalışmalarını belirlenen periyotlarda sürdürüyor. Bizde yönetim olarak yeni antrenör arayışımızı sürdürüyoruz. Takımımız kulübümüz için en iyisi bulunacaktır dedi.

Öte yandan Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi'nde 14. hafta mücadelesi, hafta sonu yapılan karşılaşmalarla tamamlandı. Alınan sonuçlar şöyle: Pertevniyal - Düzce Gençlik: 88-74 Gelişim Koleji - Yeni Nesil: 81-77 Finalspor - Selçuk Üniversitesi: 73-86 Tenis Eskrim Dağcılık – Pamukkale Üniversitesi: 66-81 Optimum TED Ankara Kolejliler - Olin Gençlik: 51-53 Vestelspor - Hacettepe Üniversitesi: 78-80 Orman Gençlik - Trabzonspor Basketbol: 55-67 Beykoz - İstanbul Büyükşehir Belediyesi: 77-75 Akçakoca Poyraz - Genç Banvitliler: 73-56 FMV Işık - Yeşilyurt: 77-80 Akhisar Belediyesi - Genç Telekom: 93-96Uşak Belediyesi - İstanbul Teknik Üniversitesi: 86-78

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.