Selçuk Manisa seferinde

Selçuk Manisa seferinde

Aldığı galibiyetlerle iyi bir çıkış yakalayan Üniversitespor, Manisa deplasmanında 5te 5 yaparak ilk yarıyı moralli bitirmek istiyor. Dün Manisaya giden Sarı-Mavililerde önemli bir eksiğin yok

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, ilk yarının son haftasına dahil yarın deplasmanda oynayacağı Vestel maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sonlandırdı ve gece yarısı Manisa’ya gitti. Ligde Üst üste alınan 4 galibiyetle moral kazanan Selçuk Üniversitesi, bu çıkışını Manisa deplasmanında da sürdürmek ve güçlü rakibi deplasmanda yenerek 5’te 5 hedefine ulaşmak istiyor. S Sarı-Mavili ekipte eksik bulunmazken, yönetim tam kadro maça çıkarma yapma kararı aldı. Bu arada iki otobüs taraftar da Manisa’ya gidiyor.

Devreyi mutlu tamamlamak istediklerine dikkat çeken Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut “Rakibimizi iyi tanıyoruz. Kadrolarında Cihan Amasyalı, Cihan Mumcuoğlulları, Emre Özpulat, Ufuk Yanar ve Daniel Taylor gibi skora doğrudan ve yüksek katkı sağlayan oyuncuları var. Ancak bizim de gücümüz herkesçe biliniyor. İyi bir çıkışımız var. Bunu sürdürmek ve Manisa deplasmanından alacağımız galibiyetle devre arasına moralli bir şekilde girmek istiyoruz. Teknik heyetimiz ve sporcularımız istim üzerindeler. Maçı kazanmak için söz verdiler. Bu maçı kazanarak iddiamızı bir kez daha gözler önüne sereceğiz” dedi.
Öte yandanVestel maçına tam kadro gitme kararı alan yöneticiler, toplu halde maça gidecek. Vestel maçının zor geçeceğini belirten Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kamanlı ise “Manisa Vestel, evinde oynadığı 4 maçta sadece Trabzonspor’a yenildi. O maçta da çok iyi bir oyun sergilediler ve 3 sayı farkla mağlup oldular. Buna karşın biz de son iki deplasman maçını kazandık. Son haftalardaki mücadeleci oyunumuzu sahaya yansıtırsak kazanan taraf oluruz” diye konuştu.
Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde 11.hafta programı şöyle:
Cuma 14:30 Gelişim Koleji-Trabzonspor Basketbol (Gelişim Koleji Spor Salonu), 16:00 T.E.Dağcılık-Yeşilyurt (Abdi İpekçi Spor Salonu) Cumartesi 14:00 Pertevniyal-İstanbul Bş.Bld (Ahmet Cömert Spor Salonu), 14:30 Erçelik Pamukkale Üniversitesi-Akçakoca Poyraz (Dokuzkavaklar Hasan Güngör Spor Salonu), 15:00 Vestel-Selçuk Üniversitesi (Atatürk Spor Salonu), 15:00 İTÜ-Genç Telekom (İTÜ Ayazağa Kampüsü), 15:00 Optimum TED Ankara Kolejliler-FMV Işık (TOBB), 15:30 Ormanspor-Beykoz (M.Sait Zarifoğlu Spor Salonu) 16:00 Uşak Belediyesi-Olin (Atatürk Spor Salonu), 16:00 Yeni Nesil-Hacettepe Üniversitesi (Recep Şahin Göktürk Spor Salonu), 18:00 Akhisar Belediyesi-Genç Banvitliler (Akhisar Spor Salonu), 27 Aralık Pazar 16:00 Düzce Gençlik-Final Spor (18 Temmuz Spor Salonu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.