Selçuk Maliyeyi ağırlıyor

Selçuk Maliyeyi ağırlıyor

Torku Selçuk Üniversitesi sahasında lig 4.sü Maliye Milli Piyangoyu konuk edecek. 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16.00da başlayacak

T2BL temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, ligin 35. haftasında sahasında Maliye Milli Piyango’yu konuk ediyor. Kampus 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Uşak Üniversitesi karşısında aldığı galibiyetle zirveye tutunan sarı-mavililer, kendi salon ve seyircisi önünde kazanarak önemli bir engeli daha geride bırakmak istiyor. Selçuk Üniversitesi averajla liderliğini sürdürdü. Selçuk Üniversitesi, deplasmanda Uşak Üniversitesi Belediyespor’u 104-89 yenerek puanını 61’e çıkarmış ve haftaya averajla lider girdi. Maliye Milli Piyango ise geride kalan haftada Garanti Koza İstanbulspor’u 82-69 yenerek puanını 58 yaparak haftayı 4. sırada tamamladı. Maliye Piyango 34 haftada 24 galibiyet 10 yenilgi aldı.

Maliye Milli Piyango maçının zorlu geçeceğini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü Ahmet Kandemir; “Uşak Üniversitesi karşısında zorlanmamıza rağmen salondan istediğimiz sonuçla ayrıldık. Artık bu maç geride kaldı. Yarın kendi evimizde zor bir sınav vereceğiz. Hedefimiz bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek” dedi. Basketbol Şube Sorumlusu Okay Tınkır da Beko Basketbol ligine yaklaştıklarını ve artık tüm engelleri aşarak bu hedefe ulaşmak istediklerini ifade etti.

Ayrıca ligin 35. haftası dün oynanan Final Gençlik-Pertevniyal ve Orman-Gamateks Pamukkale Üniversitesi maçları ile başladı. Ligin 35. haftası bugün oynanacak 8 karşılaşma ile tamamlanacak. Maçların programı ise şöyle: 14.00, Tenis Eskrim Dağcilik-Akhisar Belediye, 15.00, İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Uşak Üniversitesi Belediyespor, 16.00 Selçuk Üniversitesi-Maliye Milli Piyango, 17.00 Garanti Koza İstanbulspor-Optimum TED Ankara Kolejliler, 18.00 Genç Telekom-Başkent Gençlik, 18.00 Tire Belediye-Gelişim Koleji,18.30 Vestel-Best Balıkesir Basketbol Kulübü, 19.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi-Darüşşafaka.

SPOR SEVRİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.