Selçuk lider virajında

Selçuk lider virajında

Evinde lig ikincisi Trabzon önünde beklenmedik bir yenilgi alan Selçuk Üniversitesi, bugün saat 17.45’te lig lideri Hacettepe ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz evine galibiyetle dönmek istiyor

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, ligin 17. haftasına dahil maçta bugün saat 17.45’te lig lideri Hacettepe Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını dün Ankara’da yaptığı antrenmanla tamamlayan Sarı-Mavililerde önemli bir eksik bulunmuyor. Hacettepe Üniversitesi karşılaşmasının zorlu geçeceğini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü Hasan Özmeriç, “Rakibimizden çekinmiyoruz. Her iki takımda kazanmak için elinden geleni yapacak. Selçuk Üniversitesi olarak iyi oyunumuzu oynayıp, maçı kazanmaya çalışacağız” dedi.

Öte yandan Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde 17.hafta, bugün oynanacak üç karşılaşma ile başlayacak. Program şöyle: 12 Şubat Cuma 13:30 T.E.Dağcılık-Akçakoca Poyraz (Abdi İpekçi Spor Salonu), 14:30 Gelişim Koleji-Vestel (Gelişim Koleji Spor Salonu), 17:45 Hacettepe Üniversitesi-Selçuk Üniversitesi (Hacettepe Üniversitesi Spor Salonu)
13 Şubat Cumartesi 14:00 Pertevniyal-Final Spor (Ahmet Cömert Spor Salonu), 14:00 Genç Telekom-Genç Banvitliler (Atatürk Spor Salonu), 14:30 Erçelik Pamukkale Üniversitesi-FMV Işık (Dokuzkavak Spor Salonu), 15:00 İTÜ-Optimum TED Ankara Koleji (İTÜ Ayazağa Spor Salonu), 16:00 Yeni Nesil-Ormanspor (Recep Şahin Göktürk Spor Salonu), 16:00 Trabzonspor Basketbol-İstanbul Büyükşehir Belediyesi (19 Mayıs Spor Salonu), 17:00 Olin-Yeşilyurt (Mimar Sinan Spor Salonu) 14 Şubat Pazar 16:00 Düzce Gençlik-Beykoz (18 Temmuz Spor Salonu), 16:00 Uşak Belediyesi-Akhisar Belediyesi (Atatürk Spor Salonu)
ÜNİVERSİTE’DEN STF’YE TEŞEKKÜR
Sarı mavili yönetim Hacettepe maçının sponsoru olan genç iş adamı Salim Tokmak ı ziyaret ederek teşekkür ettiler. Selçuk Üniversitesi Basketbol takımı yöneticileri zorlu Hacettepe maçı için takımın Ankara masraflarını üstlenen genç ve başarılı iş adamı Salim Tokmak ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. STF Filtre sistemlerinin sahibi Salım Tokmak ı ziyaret Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, Hukuk işleri sorumlusu Av. M. Yavuz Tezcan ve Altyapı sorumlusu Mustafa Azman Tokmak a teşekkür ederek; “Konya iş dünyasının bu tür anlamlı destekleri ile biz de kulüp olarak bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dediler. Öte yandan Selçuk Üniversitesi Basketbol takımının başarılı sevilen ve çalışkan oyuncusu Hakan Üsküplü baba oldu. Adana da dünyaya gelen minik yavruya Doruk ismi verildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.