Selçuk kazanmak istiyor

Selçuk kazanmak istiyor

Selçuk Üniversitesi, yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Beykoz maçına kilitlendi. Zorlu maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan temsilcimiz mutlak galibiyet almayı hedefliyor

Sezonun ikinci yarısına Ormanspor mağlubiyeti ile başlangıç yapan Selçuk Üniversitesi, yarın kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Beykoz maçından mutlak galibiyet hedefliyor. Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi A Grubu’nda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, yarın saat 16.00’da kendi sahasında karşılaşacağı Beykoz maçının hazırlıklarını bugün yapacağı çift çalışma ile tamamlayacak. Ligin ikinci yarısına Ormanspor mağlubiyeti ile başlayan temsilcimiz, Beykoz karşılaşmasını kazanarak ligde çıkışa geçmek istiyor.

Beykoz karşılaşmasının zorlu geçeceğini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş, “Zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Rakibimizden çekinmiyoruz. İyi oyunumuzu Beykoz karşısında da sergileyerek maçı kazanmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Ligin ikinci yarısına beklemediğimiz bir yenilgi alarak başladık. Dişe diş bir mücadelenin sonunda Ormanspor’a bir sayıyla kaybettik. Bu bizi üzdü. Öncelikle Beykoz maçında aldığımız yenilgiyi telafi ederek iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak istiyoruz. Benim bu konuda ekibime olan güvenim tam. Kendi salon ve seyircimiz önünde oynamanın avantajını iyi kullanıp istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum. ” dedi.
Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Azman ise Beykoz maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandıklarını belirterek, “İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapamadık. Ormanspor mağlubiyeti hesaplarımızı bozdu. Ancak Beko Basketbol Ligi’ne yükselme şansımız sürüyor. Önümüzde Beykoz karşılaşması var. Zor geçeceğini biliyoruz. Rakibimizden çekinmiyoruz. Beykoz’u yenerek yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
Öte yandan Türkiye Basketbol İkinci Ligi A Grubu’nun 13.haftanın açılış maçında bugün saat 17.45’te Hacettepe Üniversitesi kendi saha ve seyircisi önünde Pertevniyal ile karşı karşıya gelecek. TB2L A grubunda haftanın programı şu şekilde Bugün: 17.45 Hacettepe Üniversitesi, Pertevniyal (Hacettepe Üniversitesi Spor Salonu) Yarın: 16.00 Selçuk Üniversitesi, Beykoz (Torku Arena) 16.00 İstanbul Bş.Bld., Ormanspor (Bayrampaşa Spor Salonu) 16.00 Trabzonspor Basketbol, Vestel (19 Mayıs Spor Salonu) 16.00 Yeni Nesil, Final Spor (Recep Şahin Köktürk Spor Salonu) 17 Ocak Pazar 16.00 Düzce Gençlik, Gelişim Koleji (18 Temmuz Spor Salonu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.