Selçuk judoda 3. oldu

Selçuk judoda 3. oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı faaliyet programında yer alan “Üniversitelerarası Türkiye Judo Şampiyonası”, Balıkesir Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı faaliyet programında yer alan “Üniversitelerarası Türkiye Judo Şampiyonası”, Balıkesir Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 49 üniversitenin katıldığı müsabakalar sonunda bireysel branş erkeklerde Selçuk Üniversitesi’nden Ahmet Kaba Türkiye 2.’si, bayanlarda Sevilay Kaplan Türkiye 3.’sü oldu. Takım müsabakalarında ise Selçuk Üniversitesi Bayan Takımı Türkiye 3.’lüğünü elde etti.

Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinden Ahmet Şahin Kaba, Ömer Değer ve Turan Çopur Üniversitelerarası Türkiye Judo Şampiyonası’nda mücadele eden Selçuk Üniversitesi Erkek Takımı’nı temsil ederken; Betül Aydın, Sevilay Kaplan, Burcu Yentürk ve Aşkın Elmas Bağlar ise Selçuk Üniversitesi Bayan Takımı’nı temsil etti.

Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi, “Öğrencilerimizin elde ettiği başarılarla gurur duyuyoruz. Bir çok branşta olduğu gibi judo da öğrencilerimiz, üniversitemizi ve şehrimizi başarıyla temsil etmiştir. Öğrencilerimize bu gururu bizlere yaşattıkları için teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bir teşekkürü de bizleri her alanda destekleyen, teşvik eden Rektörümüz Prof. Dr. Hakkı Gökbel’e de etmek isterim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.