Selçuk İstanbul Büyükşehir'e bileniyor

Selçuk İstanbul Büyükşehir'e bileniyor

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde gözler hafta sonunda iç sahada oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına çevrildi

Deplasmanda oynadığı maçlarda İstanbulspor’u 76-66 yenerken, Darüşşafaka’ya 74-72 mağlup olan sarı-mavililer, özellikle son maçta pota altında ciddi sıkıntılar yaşadı. Tecrübeli oyuncu İsmail Çevik’in sakatlığı nedeniyle sahaya önemli bir isminden yoksun çıkan temsilcimiz maç boyunca ribauntlarda sıkıntı yaşadı. Ev sahibi takım lehine oluşan 40-24’lük ribaunt tablosu maçın sonucunu büyük ölçüde tayin ederken, karşılaşma sonunda oyuncularıyla toplantı yapan Başantrenör Halil Üner’in bu noktada oldukça sıkıntılı olduğu ve oyuncularına sert uyarılarda bulunduğu belirtildi.
Cumartesi günü ilk iç saha maçına çıkacak olan temsilcimizde çalışmalar moralsiz başlarken, sakatlığı süren İsmail’in tedavisi de sürüyor. Diğer yandan Darüşşafaka karşısında alınan yenilgi yönetimi de derinden üzdü. Geçtiğimiz hafta içerisinde ödemeleri yapan, antrenmanları ziyaret edip teknik kadro ve oyunculara baklava ikram ederek moral veren sarı-mavili ekibin yöneticilerinin, İstanbul’da sergilenen oyun ve alınan yenilgiden ötürü büyük üzüntü yaşadığı kaydedildi.
Ligdeki takımların güçlerinin birbirine yakın olduğunu ve bu ligde mücadele eden takımın sonuca gideceğine dikkat çeken yönetim kurulu üyeleri, “Elbette sporda kazanmak da var kaybetmek de. Ancak biz Darüşşafaka maçında yeterli mücadeleyi ortaya koyamadığımıza inanıyoruz. Bazı oyuncular henüz istenen seviyede değil. Bunan yanı sıra maç boyunca 3’ü hücum olmak üzere sadece 24 ribaunt alabildik. Dış atışlarda da ciddi sıkıntılar yaşadık. Tablo böyle olunca yenilgi de kaçınılmaz oldu. Ama teknik kadromuz ve oyuncular gerekli dersleri çıkaracaklardır” görüşünde birleştiler.
İlk iç saha maçını kazanarak yeniden moral bulmak ve taraftarına güzel bir oyun izletmek isteyen temsilcimiz taraftarından da destek bekliyor. Torku Selçuk Üniversitesi yöneticilerinden Ali Arıkoğlu, “Cumartesi günü ilk iç saha maçımızda yenilgisiz İstanbul Büyükşehir ile oynayacağız. Bu maçta taraftar desteği çok önemli. Tüm Konya’yı maça bekliyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.