Selçuk iddialı gitti 


Selçuk iddialı gitti 


Yozgat’ta başlayacak olan Final-Four maçlarına katılacak Torku Selçuk Üniversitesi kafilesi Kulüp Başkanı Kürşat Turgut Başkanlığında şehirden ayrıldı. Sarı-mavililerin hedefi Beko Basketbol Lig’i

Torku Selçuk Üniversitesi kafilesi Yozgat’a gitti. Kafile Başkanlığını Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Kürşat Turgut’un yaptığı kafilede sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Torku Arena’dan hareketten önce bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Turgut Yozgat’a iddialı ve hazırlıklı olarak gidiyoruz. Takımımızın teknik heyetin ve sporcularımızın moral kondisyonları motivasyonları en üst düzeyde.

Tüm yönetim kurulu üyelerimiz Konya protokolünün önemli isimleri iş adamlarımız eski yöneticilerimiz de Yozgat’a gelerek takımımızın yanında olacaklar. 2. ligin en formda ve güçlü dört takımının mücadele edeceği bu gruptan en avantajlı takım olarak dönmek istiyoruz. Bunu da başaracak güce sahibiz dedi. Temsilcimiz Selçuk Üniversitesi Final Four hazırlıklarını Yozgat’ta yapacağı antrenmanla sürdürecek. Çalışmalarını günde çift antrenman yaparak sürdürecek olan Sarı Mavililerde hedef Final Four’a güzel bir başlangıç yapmak.
TB2Lde bu hafta sonu ilk ayağı Yozgat’ta oynanacak olan final-four müsabakaları için sarı-mavili ekibe destek kampanyası artarak büyüyor. Konya’da kuyumculuk sektörünün marka isimlerinden Sarraf  Baki kardeşler Abdurrahman, Mehmet ve Arif, kulübün Başkan yardımcısı Mehmet Kamanlıya destek çekini verirlerken Konya’nın tanıtımını marka şehir olmasını istiyorsak bu şehrin tüm platformlarda başarı ile temsili için herkes üzerine düşeni yapmalı diye düşünüyoruz. Selçuk Üniversitesi de Konya’nın ön önemli ve büyük lokomotif görevi yapan kurumlarımızın arasında yer alıyor. Selçuk Üniversitesi’nin başarısını şehrimizin başarısı olarak görüyoruz” dediler.
Koyuncu Petrol, TÜVTURK Konya temsilciliği gibi markaları bünyesinde bulunduran Koyuncu A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Koyuncu Torku Selçuk Üniversitesinin bu sezonda ki başarılı performansı ile gurur duyduklarını söyledi. Sarı-Mavili kulübün Başkan Yardımcısı Mehmet Kamanlı ile Hukuk Danışmanı yönetim kurulu üyesi M. Yavuz Tezcanı ofisinde kabul eden genç iş adamı İbrahim Koyuncu; “Şehrin tüm değerlerine sahip çıkmak onlara imkanlarımız ölçüsünde destek vermeyi bu şehrin insanları olarak bir görev atfediyoruz Takımımızın başarısını ve müjdeli haberleri de dört gözle bekliyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.