Selçuk hocasını buldu

Selçuk hocasını buldu

Torku Selçuk Üniversitespor Altar Tunçkol’dan boşalan antrenörlük görevine Halil Üner’i getirdi. Üner ile önceki gün yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlandı

TB2L B grubunda play-off mücadelesinde iyi bir yer edinebilmek için arayışlarını sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi Halil Üner ile anlaştı. Altar Tunçkol ile yollarını ayıran sarı-mavili ekip önceki gün Konya’ya davet edilen Halil Üner ile masaya oturdu. Kulüp Başkan Yardımcıları Zeki Çimen, Okay Tınkır, As Başkan Ali Arıkoğlu ve Genel Sekreter Tayfun Yenikaynak kısa görüşmenin ardından Halil Üner ile el sıkıştı.
Konya’da ki basketbol potansiyelini çok iyi bildiğini ve şehirde kendisine gösterilen ilgiden dolayı etkilendiğini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı Üner “Takımdaki bazı oyuncular basketbola benim sporcularım olarak başladılar. Diğerlerini de tanıyordum. Tek bir düşüncem var o da Torku Selçuk Üniversitesi’ni BEKO Basketbol ligine çıkarabilmek. Bunu da başaracağız” dedi. Başkan Yardımcısı Zeki Çimen ise bu takımın BEKO Basketbol ligine çıkabilmesi için maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söyleyerek “Biz yönetim olarak yeni hocamıza ve takımımıza güveniyoruz” dedi.
TB2L B grubunda cumartesi günü İstanbul Başakşehir’i ağırlayacak olan sarı-mavililerde  bu maçın hazırlıkları sürüyor. Takımın yeni teknik patronu Halil Üner ve yönetim yapılan çalışmayı birlikte izledi. Torku Selçuk Üniversitesi yöneticileri arka arkaya alınan yenilgiler ile hedeften biraz uzaklaştıklarını söyleyerek, “Ancak play off maçlarına kadar takım olma yolunda yine eski gücümüzü ve havamızı bulursak sıralama turlarını rahat aşacağımıza inanıyoruz” dediler
Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde (TB2L) 18. haftanın programı belli oldu. Ligde 18 Şubat Cuma saat 13:00’da yapılacak FMV Işık - Uşak Üniversitesi maçıyla başlayacak 18. hafta mücadelesi 20 Şubat Pazar saat 18:00’de oynanacak Darüşşafaka - Adanaspor karşılaşmasıyla tamamlanacak.
18 Şubat’ta 3 mücadelenin yapılacağı TB2L’de 19 Şubat Cumartesi günü ise 5 karşılaşma oynanacak. 15:00’te İTÜ, Kepez Belediye’yi, İstanbul BŞB de Pertevniyal’i konuk ederken Vestel 15:30’da İzmir BŞB’yi ağırlayacak. 19 Şubat’ta ayrıca Selçuk Üniversitesi - Başakşehir ve Akhisar Belediye - Optimum TED Ankara Kolejliler maçları yapılacak.
TB2L’de 18. hafta mücadelesi 20 Şubat Pazar günü oynanacak 4 karşılaşmayla tamamlanacak. Orman Spor 14:00’te Genç Banvitliler’in konuğu olurken Final Gençlik 16:00’daki maçta Genç Telekom deplasmanına çıkacak. Beykoz ile İstanbul Spor’un saat 17:00’deki mücadelesinin ardındansa haftanın kapanış maçında Darüşşafaka, Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda Adanaspor’u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.