Selçuk hız kesmedi

Selçuk hız kesmedi

1. Lig umudunu son maça bırakan Selçuk Üniversitesi, ara vermeden Gaziantep Büyükşehir ile oynanacak final maçının hazırlıklarına başladı.

1. Lig umudunu son maça bırakan Selçuk Üniversitesi, ara vermeden Gaziantep Büyükşehir ile oynanacak final maçının hazırlıklarına başladı. Sarı-mavililer galibiyete kenetlenirken, yönetim taraftarları maça davet etti

 

Basketbol Erkekler 2. Lig Play-Off Grubu’nda 1. Lig’e çıkma mücadelesi veren Torku Selçuk Üniversitesi ara vermeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak üçüncü maçın hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz çarşamba günü deplasmanda yapılan maçta rakibine 1 sayı farkla yenilerek, 1. Lig şansını son maça bırakan sarı-mavililer, Gaziantep’ten döner dönmez izin yapmadı ve dünü hafif bir idmanla geçirdi. Bugün gerçekleştirilecek antrenmanda taktik çalışacak olan temsilcimiz, akşam saatlerinde tesislerde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Torku Selçuk Üniversitesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediye arasındaki üçüncü ve son maç yarın saat 16.00’da Kampus Torku Arena Spor Salonu’nda oynanacak. Kazanan takım Optimum TED Ankara Kolejliler’in ardından Beko Basketbol Ligi’ne çıkacak ikinci ekip olacak. İkinci maçta son saniye basketiyle rakibine boyun eğen Torku Selçuk Üniversitesi, yarınki kritik maçı taraftarının desteğiyle kazanıp 1. Lig özlemine son vermek istiyor.

Hedefe bir adım kaldığını belirten sarı-mavili takımın yöneticileri, “Taraftarımıza bu maçta büyük görev düşüyor. Salon tıklım tıklım dolmalı. 2 sezondur kapısından döndüğümüz 1. Lig’e bu kez çıkmak istiyoruz. İkinci maçta şanssız bir şekilde yenildik ve iş üçüncü maça kaldı. Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Taraftarımızın da vereceği destekle kazanacağız ve adımızı Beko Basketbol 1. Ligi’ne yazdıracağız” diye konuştular.

Kazanması halinde adını Beko Basketbol Ligi’ne yazdıracak olan temsilcimiz ilk yarısını 10 sayı farkla geride tamamladığı maçta ikinci yarıda etkili bir performans ortaya koymasına rağmen son hücumdan boş dönünce maçı kaybetti. Optimum TED Ankara Kolejliler’in ardından 1. Lig’e çıkacak ikinci takım cumartesi günü Konya’da belli olacak. Torku Selçuk Üniversitespor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 3. maçını Cumartesi günü Kampus 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. 

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.