Selçuk Hacettepe önünde

Selçuk Hacettepe önünde

Beko Basketbol Ligi’ne yeniden yükselmenin hesaplarını yapan Torku Selçuk Üniversitesi, final maçlarının ilkinde bugün Hacettepe ile karşılaşıyor. temsilcimizin hedefi Final-Four’a galibiyetle başlamak

Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde (TB2L) Final Grubu birinci devre maçları bugün Yozgat'ta başlayacak. Sezon başında belirlediği hedeflerin ilki olan Final Four’a kalan sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nin ilk rakibi Hacettepe Üniversitesi. Yozgat Bozok Spor Salonu’nda saat 15.00’te başlayacak mücadelede temsilcimiz Ankara ekibini yenerek avantaj elde etmek istiyor. Sarı-mavililer 2. maçını ise Cumartesi günü saat 18.00’de Olin Gençlik ile yapacak. Torku Selçuk’ta hedef en iyi 4 takımın mücadelesinde daha da iyi olan iki takım arasına girip Beko Basketbol Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanmak.
Öte yandan Basketbol Federasyonu'ndan alınan bilgiye göre, birinci devre maçlarının Yozgat'taki Bozok Spor Salonu, ikinci devre maçlarının ise İstanbul'daki Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılacağı TB2L Final Grubu'nda Hacettepe Üniversitesi, Olin Gençlik, Torku Selçuk Üniversitesi ve Trabzonspor mücadele edecek. İstanbul'da 9 Mayıs Pazar günü tamamlanacak maçların sonucunda ilk 2 sırayı alacak olan takımlar gelecek sezon Beko Basketbol Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanacak. Yozgat'taki Bozok Spor Salonu'nda oynanacak TB2L Final Grubu birinci devre maçlarının programı şöyle: 30 Nisan Cuma 15.00 Hacettepe Üniversitesi-Torku Selçuk Üniversitesi, 17.00 Olin Gençlik-Trabzonspor 1 Mayıs Cumartesi: 16.00 Trabzonspor-Hacettepe Üniversitesi, 18.00 Torku Selçuk Üniversitesi-Olin Gençlik 2 Mayıs Pazar: 14.30 Hacettepe Üniversitesi-Olin Gençlik, 16.30 Trabzonspor-Torku Selçuk Üniversitesi.
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ’NE PRİM DOPİNGİ
Yozgat’ta bugün başlayacak olan TB2L Final-Four maçlarına saatler kala sarı-mavili kulübün yönetimi kesenin ağzını açtı ve başta teknik heyet olmak üzere tüm sporculara maaş ve prim alacakları ödendi. Ayrıca maçları tam kadro izleyecek olan yönetim lige çıkma primini de Hacettepe Üniversitesi maçı öncesi soyunma odasında açıklama kararını aldı
Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi takımın yeniden BEKO Basketbol ligine dönebilmesi için kesenin ağzını açtı ve şampiyonluk primini belirledi. Sarı-mavili kulübün şampiyonluk yemini eden sporcuları ise son çalışmaları Yozgatta yapıyorlar. Takım ile birlikte Yozgata giden Kulüp Başkanı Kürşat Turgut takımın havasının istim üzerinde olduğunu açıklayarak:
Bu maçları taraftarlarımızın yanı sıra yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızda tam kadro izleyecekler. Yozgat’ta rekor sayıda taraftarımızın maçlarda bizi destekleyeceklerini biliyoruz. Ayrıca yönetim kurulu şehirden aldığımız maddi destekle teknik heyete ve sporculara karşı sezon başında vaat ettiğimiz tüm başarı primlerini kuruşuna kadar ödedi. Final-four un ilk maçı olan Hacettepe maçı öncesi de lige çıkma süper primini takımımıza açıklayacağız. İnşallah Yozgattan İstanbul grubuna avantaj sağlayarak dönmüş olacağız dedi.
SARIKÖSE’DEN TORKU SELÇUKA JEST
Konyaspor eski yönetim kurulu üyesi ve iş adamı Hüseyin Sarıköse kulübe destek olan işadamları kervanına katıldı. Konyaspor’un eski yönetim kurulu üyelerinden iş adamı Hüseyin Sarıköse BEKO Basketbol ligine yeniden dönme mücadelesi veren Torku Selçuk Üniversitesine destek olan sporseverler kervanına katıldı. Konya da sporun istenilen arzulanan seviyeye gelebilmesi için önce altyapı mantığına uygun bir yapılanma içerisine girilmesi gerektiğinin altını çizen Sarıköse: “Torku Selçuk Üniversitesi kulübümüz basketbol branşında Konyamız’ı en üst seviyede temsil ederken bu sezon Konyaspor’umuz ile birlikte play-off grubundan çıkabilmenin uğraşını veriyor. Bizlerde bu şehrin her platformunda olduğu gibi sporunda da her branşında da kulüplerimize yardımcı olabilmeyi kendimize görev edindik” dedi. Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kamanlı da camia adına Sarıköse’ye teşekkür ederek üniversite amblemli çini tabağı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.