Selçuk galibiyete gitti

Selçuk galibiyete gitti

Selçuk Üniversitesi, deplasmanda karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını Konyada yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-mavililer bugün karayolu ile Manisaya giderek kampa girecek

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde 31. hafta mücadelesi tamamlanırken, Torku Selçuk Üniversitesi averajla zirvedeki yerini korudu. Selçuk Üniversitesi, sahasında Pertevniyal’i 73-65 yenerek 25. galibiyetini elde ederek, 56 puan ve averajla liderliğini sürdürdü. Optimum TED Ankara Kolejliler ise ligin ilk yarısında yenildiği Maliye Milli Piyango’dan 82-72’lik skorla rövanşı alarak puanını 56’ya çıkardı ve bu haftayı da averajla 2. sırada geçti.

Selçuk Üniversitesi, yarın deplasmanda karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını Konya’da yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-mavililer bugün karayolu ile Manisa’ya giderek kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Ligin 31.haftasında kendi sahasında Pertevniyal’ı mağlup ederek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Selçuk Üniversitesi, zorlu Akhisar deplasmanından da galibiyetle dönmek istiyor.

Torku Selçuk Üniversitesi Başantrenörü Ahmet Kandemir,  Akhisar Belediyespor karşısında iyi bir oyun oynamalarının gerektiğini söyledi. Zor bir maç olacağını ifade eden Kandemir “Ligin dörtte üçlük kısmı geride kaldıktan sonra maçlar iyice zorlaşmaya başladı. Tüm takımlar hedefleri doğrultusunda mücadele ediyor. Bazıları play-off’a kalmak, bazıları ligde tutunmak bizim gibileri de ilk iki içerisinde ligi bitirip play-off’ta saha avantajını elde etmek adına mücadelesini sürdürüyor. Bunun için artık daha fazla mücadele etmeliyiz. Yarın çok kritik bir maçımız var. Akhisar maçında bu kadar kötü oynama lüksümüz yok” dedi.

Ligde alınan sonuçlar ve puan durumu şöyle: Final Gençlik - Genç Telekom: 78-68, Gelişim Koleji - Uşak Üniversitesi: 75-72, Vestel-Başkent Gençlik: 88-75, Optimum Ted Ankara Kolejliler-Maliye Milli Piyango: 82-72, Ormanspor-Darüşşafaka: 68-63, Tenis Eskrim Dağcılık-Gaziantep BB: 68-69, İstanbul Büyükşehir Belediyesi- Pamukkale Üniv.: 82-84, Selçuk Üniversitesi-Pertevniyal: 73-65, Tire Belediyesi-Best Balıkesir: 70-60, İstanbulspor-Akhisar Belediyesi: 87-88. 32. hafta maçları ise yarın ve Çarşamba günü oynanacak. Program şöyle: 20 Mart Salı: 17.00 Milli Piyango-Gelişim Koleji, 19.00 Darüşşafaka-TED Kolejliler. 21 Mart Çarşamba: 14.00 Pertevniyal-İstanbul BB, 16.00 Başkent Gençlik-Tenis Eskrim Dağcılık, 18.00 Pamukkale Ün-Vestel, 18.00 Best Balıkesir-İstanbulspor, 18.00 Uşak Üniversitesi-Tire Belediye, 18.00 Akhisar Belediye-Selçuk Üniversitesi, 18.00 Genç Telekom-Orman, 19.00 Gaziantep BB-Final Gençlik.

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.