Selçuk galibiyet istiyor 


Selçuk galibiyet istiyor 


Yakaladığı çıkışla tüm dikkatleri üzerine çeken ve moral bulan Üniversitespor Pertevniyal maçının hazırlıkları sürdürüyor. Sarı-mavililerin tek hedefi galibiyet serisini devam ettirmek

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi A Grubu’nda mücadele veren temsilcimiz Selçuk Üniversitesi’nde Pertevniyal maçının hazırlıkları Antrenör İsmail Beleş nezaretinde sürüyor. Sabahları kondisyon ağırlıklı idman yapan Sarı-Mavililer, öğleden sonra ise teknik taktik çalışması yapıyor. Temsilcimizde babaannesi vefat ettiği için izinli olan Murat Yolcu dışında eksik bulunmuyor.  Geçtiğimiz hafta deplasmanda Gelişim Koleji’ni mağlup ederek büyük moral bulan ve üst üste 3. maçını kazanan Selçuk Üniversitesi, Pertevniyal karşılaşmasını da kazanarak hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Pertevniyal karşılaşmasını kazanmak istediklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş, “Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık ve hak etiğimiz galibiyetler aldık. Lig’in ilk yarısını bu şekilde bitirmek ve zirve yarışından kopmamak için mücadele edeceğiz. Öncelikle Pertevniyal maçını kazanmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini yansıtacağız. Benim oyuncularıma bu konuda olan güvenim tam. İstediğimiz oyun ve skorla zorlu maçtan ayrılacağımıza inanıyorum. Zor bir karşılaşma olacak. Rakibimizden çekinmiyoruz. Salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanacağız” diye konuştu.
Konyalı basketbol severleri bu karşılaşmaya beklediklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut ise “Beko Basketbol Ligi’ne yükselme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu hafta kendi sahamızda zor bir maç daha oynayacağız. Güçlü bir ekip ve kadrosunda çok iyi oyuncular bulunuyor ancak bizde iyi bir ekibiz. Cumartesi günü tüm Konyalı sporseverleri bu maça bekliyoruz. Onların verecekleri manevi destek ile rakibimizi yenerek hedefimiz doğrultusunda bir engeli daha aşmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.