Selçuk Final’i ağırlıyor

Selçuk Final’i ağırlıyor

Beykoz deplasmanından mağlubiyetle dönerek kan kaybeden Selçuk Üniversitesi, bugün Final Gençliki konuk ediyor. Torku Arena Stadında ki karşılaşma saat 16.00da başlayacak

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi’nde sezona sahasında Ormanspor’u yenerek başlangıç yapan, ikinci hafta ise deplasmanda Beykoz karşısında istenileni veremeyen temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, bugün saat 16.00’da Torku Arena’da Final Gençlik ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını bugün öğlen saatlerinde şut idmanı ile tamamlayacak olan Sarı-Mavililerde hedef ligde ikinci galibiyetini almak. Temsilcimizde belinden sakatlanan ve tedavisine devam edilen Yunus’un dışında önemli bir eksik olmadığı bildirildi.

Son 20 yılın en çetin ikinci liginin bu yıl yaşandığını ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş,  “Takımların birbirine denk olması ve mücadelenin inanılmaz seviyede sert aynı zamanda da kalite olarak yüksekte seyretmesi işin zorluğunu gözler önüne seriyor. Biz kendi avantajlarımızı kullanıp öne geçmek istiyoruz. Özellikle bugün oynayacağımız Final Gençlik maçı bizim final grubu maçlarımız için çok önemli. Bu maçı kazanmaktan başka alternatifi de düşünmüyoruz. Bu maçı kazanıp gelecek hafta yine sahamızda oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile gerçek kimliğimizi bulmayı hedefledik. Takım olarak çalışmalarda sporcularımızın kazanma hırsını ve isteğini görüyorum. Bugünkü maçımızda Konya spor kamuoyunun, üniversite öğrencilerinin ve basketbolseverlerin desteği ile bir çıkış yakalayacağız” diye konuştu.
KAFAOĞLU: YENİDEN 1. LİG’E ÇIKACAĞIZ
Üniversitesi’nin yöneticilerinden Halil İbrahim Kafaoğlu, Final maçını kazanarak ligde çıkış yakalamak istediklerini belirterek, tüm sporseverleri bu maça davet etti. Yönetim olarak tek hedeflerinin takımı yeniden 1. Lig’e çıkarmak olduğunu vurgulayan Kafaoğlu, “Konya’da basketbol heyecanının tüm hızıya devam etmesi ve şehrimizin bu branşda yeniden l. lige yükselebilmesi için bu sezon üniversite ve iş dünyası ile kenetlendik. Yönetim olarak tek bir hedefimiz var o da takımımızı yeniden Beko Basketbol Ligi’ne çıkarmak. Bu konuda yönetim kurulu üyeleri olarak hiçbir maddi ve manevi fedakarlıktan kaçınmadan takımımızın yanında olacağız ve bu takımı yeniden lige çıkartacağız. Ligin ilk maçında sahamızda oynadığımız Ormanspor maçında olduğu gibi sporseverleri yine büyük bir heyecan fırtınası bekliyor. Final Gençlik ile sezon başı katıldığımız turnuvalarda karşı karşıya geldik. Rakibimizi yakından tanıyoruz. Çok güçlü mücadeleci ve lig deneyimi bulunan oyunculardan kurulu kadroya sahip takım. Ancak biz de her geçen gün eksiklerimizi gidererek performansımızı yükseltiyoruz. Sporseverlerin öğrencilerimizin desteği ile tribün gücünü de arkamıza alarak bu maçı kazanmaktan başka bir sonucu asla düşünmek dahi istemiyoruz. Biz teknik heyetimize ve sporcularımıza güveniyoruz. Onlar sahada yüreklerini ortaya koyarak son güçlerine kadar kazanma arzusu ile oynuyorlar. Böyle bir mücadele de Konyalı sporseverler ile daha büyük başarıları seyretmek istiyoruz” dedi.
A grubunda haftanın programı şöyle: Bugün 16.00 Selçuk Üniversitesi-Final Gençlik (19 Mayıs Torku Arena), 15.00 İ.T.Ü.-Uşak Belediyesi (İTÜ Ayazağa Kampusu S.S.), 15.00 Genç Telekom-Akhisar Belediyesi (TOBB S.S.), 16.00 Erçelik Pamukkale Üniversitesi-T.E.Dağcılık (Dokuzkavaklar Hasan Güngör S.S.), 16.00 İstanbul Bş.Bld.-Beykoz (Bayrampaşa S. S), 16.00 Trabzonspor-Ormanspor (19 Mayıs S. S), 16.30 Yeşilyurt-FMV Işık (Yeşilyurt S.S.), 17.00 Yeni Nesil-Gelişim Koleji (Recep Şahin Köktürk S. S) Yarın 16.00 Düzce Gençlik-Pertevniyal (18 Temmuz S.S), 16.00 Genç Banvitliler-Akçakoca Poyraz (Banvit Kara Ali Acar S.S), 16.00 Edirne Gençlik-Optimum TED Ankara Kolejliler (Mimar Sinan S. S)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.