Selçuk destek bekliyor

Selçuk destek bekliyor

Beykoz galibiyeti ile moral bulan Selçuk Üniversitesi, Final Gençlik maçına hazırlanıyor. Üniversiteli yöneticiler Büyükhelvacıgili ziyaret ederek takıma destek olmasını istediler

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi A Grubu’nda mücadele veren temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Final Gençlik maçının hazırlıklarını Antrenör İsmail Beleş nezaretinde sürdürüyor. Teknik, taktik ve topla çalışma yapan Sarı-Mavililerde önemli bir eksiklik bulunmuyor. Geçen hafta kendi sahasında Beykoz’u yenerek Beko Basketbol Ligi yolunda bir engeli aşan Sarı-Mavililer zorlu Final Gençlik karşılaşmasını da kayıpsız geçmek istiyor. Final Gençlik karşılaşmasının zorlu geçeceğini ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, “Geçen hafta kendi sahamızda Beykoz’u yenerek önemli bir galibiyete imza atmış olduk. Bu hafta ise deplasmanda Final Gençlik ile karşılaşacağız. Takımımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam. Beykoz karşısında sergilediğimiz iyi oyunu bu maçta da sergileyip, salondan galibiyetle ayrılan taraf biz olacağız” diye konuştu. Beko Basketbol Ligi’ne bu sezon yükseleceklerini ifade eden Takım kaptanı Murat Yolcu ise “Ligde başarılı bir sezon geçiriyoruz. Takım olarak iyi bir ekibe sahibiz. Zor maçlar bizi bekliyor. Selçuk Üniversitesi olarak bu maçları kazanarak Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Beko Basketbol Ligi’ni hedefleyen Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Konya Sanayi Odası ve TSE Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil’i makamında ziyaret ederek takıma destek istediler. Sarı-mavili Kulübün Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, onur kurulu üyesi ve iş adamı Zeki Çimen, basın sözcüsü Güven Öten, M. Yavuz Tezcan, H. İbrahim Kafaoğlu, Okan Ekesoy ve Uğur Özteke, KSO ve TSE Yönetim Kurulu Başkanı Büyükhelvacıgil’e yaptıkları nezaket ziyaretinde takımın mevcut durumu ve gelecekle ilgili hedefleri hakkında bilgi vererek destek istediler. TSE ve KSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelcavıgil ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Selçuk Üniversitesi’nin her branşta olduğu gibi sporda ki başarısı da bizim ve Konya’nın gururu oluyor. Ayrıca basketbol sporunun ne kadar elit ve akıllı insanların sporu olduğunu herkes bilir. Bu takımımıza destek vermekten biz de mutlu oluruz” dedi. 
BASKETBOLCULARDAN ALT YAPIYA DESTEK
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda zirve mücadelesi veren Selçuk Üniversitesi’nde teknik heyet ve sporcular, bölgesel ligde oynayan Genç Üniversiteliler maçlarını toplu halde izleyerek alt yapıda görev yapan oyunculara moral verdiler. Sarı-Mavililer, yoğun maç trafiğinden fırsat buldukça ve fikstür gereği Konya’da kaldıkça bölgesel ligde mücadele eden Genç Üniversiteler maçlarını tribünden izleyerek genç oyunculara moral veriyorlar. Selçuk Üniversitesi Baş Antrenörü İsmail Beleş, menajer Yaşar Berber ve takım kaptanı Murat Yolcu, Genç Üniversiteliler’in maçlarını izlemekten büyük zevk aldıklarını söyleyerek, “İmkanlarımız ölçüsünde alt yapı maçlarına takım olarak geliyoruz ve geleceğin sporcu adaylarına moral desteğinde bulunuyoruz. Konya’da çok büyük bir basketbol altyapısı var. Bunun sürekli gelişmesi için biz de üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz” diye konuştular.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.