Selçuk, Darüşşafakaya bileniyor

Selçuk, Darüşşafakaya bileniyor

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde zirve hesapları yapan Torku Selçuk Üniversitesporda 2. haftada oynayacak Darüşşafaka maçının hazırlıkları sürüyor

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde zirve hesapları yapan Torku Selçuk Üniversitespor’da 2. haftada oynayacak Darüşşafaka maçının hazırlıkları sürüyor. Sezona İstanbulspor karşısında deplasmanda aldığı galibiyetle iyi bir başlangıç yapan sarı-mavililer, gözünü şimdi Daçka maçına çevirdi. Cumartesi günü oynadığı maç sonrasında 1 gün izin yapan ve pazartesi günü hazırlıklarına başlayan Üniversitespor’da moraller ise yerinde. Takım muhtemelen Cuma günü Konya’dan ayrılacak. Basketbol Federasyonu 2. hafta programını açıklarken, temsilcimizin Darüşşafaka ile oynayacağı karşılaşmanın Pazar günü Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda saat 17.00’de başlayacağı duyuruldu. Ekibimiz İstanbul’daki 2. deplasmanından da galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.

 

Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, “İstanbulspor deplasmanında takımımızın ortaya koyduğu oyun ve alınan galibiyet bizi gelecek adına umutlandırdı. Torku Selçuk Üniversitespor, son iki sezondur eşiğinden döndüğü BEKO Basketbol Ligi’ne bu sezon inşallah çıkacak. TB2L’de fikstür gereği üst üste iki deplasman maçı oynayacağız. Bu bizim için avantaj diye düşünüyorum. Çünkü ikinci yarı, kendi evimizde üst üste iki maç oynayacağız. İstanbulspor maçını kazanarak bizleri mutlu eden oyuncularımızı kutluyorum. Artık bu maç geride kaldı, şimdi tüm düşüncemiz Darüşşafaka maçını da kazanıp ikide iki yapmak. Hazırlıklara ara vermeden başladık, yönetim olarak teknik heyet ve oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. BEKO Basketbol Ligi bir sıçradı, iki sıçradı ve artık elimizden sıçrama şansı kalmadı. Bu sezon olağanüstü taraftarımızın katkılarıyla, istediğimizi elde edeceğiz” dedi. İstanbulspor maçında Torku Selçuk Üniversitespor’un yükünü taşıyan ve en fazla sayı kaydeden yabancı oyuncu Dobie’nin, Darüşşafaka karşısında da aynı performansı göstermesi beklenirken, takımda herhangi bir eksik bulunmadığı belirtildi.

 

(MERHABA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.