Selçuk Bursa seferinde

Selçuk Bursa seferinde

Yarın deplasmanda Finalspor ile karşılaşacak olan Üniversitespor hazırlıklarını tamamlıyor. Mutlak galibiyet alarak evine dönmek isteyen temsilcimiz, bugün Bursaya giderek kampa girecek

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, yarın deplasmanda karşılaşacağı Finalspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Temsilcimiz daha sonra karayolu ile Bursa’ya hareket edecek ve burada kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Geçtiğimiz hafta Beykoz ile zor bir maça çıkan ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılan sarı-mavililer, Finalspor maçını da kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Finalspor karşılaşmasının zorlu geçeceğini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş, “Cuma günü zor bir maça çıkacağız. Rakibimizin kadrosunda iyi oyuncular bulunuyor. Her iki takımda kazanmak için elinden geleni yapacak. Selçuk Üniversitesi olarak iyi oyun oynayıp, Konya’ya galibiyetle dönmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi. Öte yandan Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı’nın bu hafta sonu Bursa deplasmanında Final Spor ile yapacağı maçın deplasman masraflarını Çiçek Turizm karşılıyor. Final maçının masraflarını karlayan Çiçek Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Okay Tınkır, “Her alanda Konya’yı başarı ile temsil eden Üniversitemize imkanlarımız ölçüsünde destek vermekten mutluyuz” dedi.
Çiçek Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Okay Tınkır’ı makamında ziyaret ederek Selçuk Üniversitesinin işlemeli çini tabağını hediye eden yönetim kurulu üyeleri M. Yavuz Tezcan, H. İbrahim Kafaoğlu ve Uğur Özteke, “Başta Konyasporumuz olmak üzere Selçuk Üniversitesi, Diltaş, Ereğli Belediyespor kulüpleri Konyamız’ın birer markasıdır. İş dünyasının bize vereceği destekler ile Konya’yı her alanda başarı ile temsil ettiğimize inanıyoruz” dediler.
Çiçek Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Okay Tınkır ise Konya’nın hangi alanda olursa olsun başarısı için bu şehirde yaşayan ve para kazanan insanlar olarak her yardıma seve seve hazır olduklarını belirterek, “Selçuk Üniversitesi başta eğitim olmak üzere pek çok alanda haklı olarak Türkiye’nin en büyük ve en başarılı üniversitesi olmuştur. Başta sayın rektörümüz olmak üzere sizlere yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.