Selçuk, Beykoz virajında

Selçuk, Beykoz virajında

Ormanspor mağlubiyeti ile moral kaybeden Üniversitespor, bugün saat 16.00da Torku Arenada Beykoz ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimizin tek hedefi alacağı galibiyetle moral bulmak

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi A Grubu’nda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, bugün saat 16.00’da Torku Arena’da Beykoz ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Sarı-Mavililerde önemli bir eksiklik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak. Temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, ligde ilk yenilgisini Beykoz maçında tatmış ve aldığı bu yenilgi sonrası takımı takviye yönüne gitmişti. Sarı-Mavili kulübün yöneticileri tüm taraftarları bu maça davet ederek “Beykoz’u sahamızda seyircimizin desteği ile yenerek o yenilginin acısını çıkartacağız’ dediler.
Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş, Ankara deplasmanında alınan yenilgi sonrası yapılan çalışmalar ile sporcuların üzerlerindeki olumsuz havayı dağıtmaya çalıştıklarını belirtti. Beleş, takım olarak Ormanspor yenilgisinin kendilerini çok üzdüğünü hatırlatarak, “Beykoz maçını kazanarak hem kendimize gelmek istiyoruz hem de kendimizi camiamıza affettirmek arzusundayız” dedi.
Rakiplerinden çekinmediklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Güven Öten ise Her iki takım içinde zor bir karşılaşma olacak. Rakibimizden çekinmiyoruz. Salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullandığımız takdirde maçı kazanan taraf olacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Ligde bugün oynanacak karşılaşmaların programı şöyle: 16.00 Selçuk Üniversitesi, Beykoz (Torku Arena), 16.00 İstanbul Bş.Bld., Ormanspor (Bayrampaşa Spor Salonu), 16.00 Trabzonspor Basketbol, Vestel (19 Mayıs Spor Salonu), 16.00 Yeni Nesil, Final Spor (Recep Şahin Köktürk Spor Salonu)
SELÇUK UN AMERİKALISI EVLENDİ
Öte yandan Selçuk Üniversitesi Basketbol takımının başarılı ve sevilen Amerikalı oyuncusu Antonio Meeking, ülkesinde düzenlenen törenle evlendi. Nişanlısı Cyristal ile dünya evine giren Meeking önümüzdeki günlerde eşini Konya’ya getirecek. Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Selçuk Üniversitesi Basketbol takımının sezon başında transfer ettiği Amerikalı oyuncu Antonio Meeking evlendi.
Konya’da bulunmaktan Selçuk Üniversitesi forması giymekten son derece mutlu olduğunu ifade eden Antonio Meeking, takımın sezon sonunda hedeflediği BEKO Basketbol Ligine çıktığı takdirde seve seve Konya’da spor hayatını sürdürmek istediğini söyleyerek, “Konya’da çok mutluyum. Takımın havası ve sosyal imkanları tahminlerimin ötesinde. Burada huzur buldum ve spor hayatımda adeta ikinci baharımı yaşıyorum. Lige verilen devre arası boşluğunda evlenerek bu mutluluğumu perçinledim. En kısa zamanda eşimi de Konya’ya getireceğim ve burada kalacağım. Üniversite takımı içerisinden yönetimden ve üniversite gençliğinden inanılmaz sevgi görüyorum. Burada çok seviliyorum” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.