Selçuk, Beykoz önünde

Selçuk, Beykoz önünde

Ormansporu yenerek lige moralli başlayan Üniversitespor, 2. maçta bugün Beykoz ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17.00de Beykoz Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda yapılacak

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele veren Selçuk Üniversitesi bugün deplasmanda Beykoz ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını dün İstanbul’da yaptığı antrenmanla tamamlayan Sarı Mavili ekip, Konya’ya en iyi sonuçla dönmek amacında. Temsilcimizde geçtiğimiz gün antrenmanda çarpışan Hakan ve Mustafa’nın bu maçta forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak.
Beykoz karşılaşmasının daha zorlu geçeceğini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş, “Bu karşılaşma ligin ilk maçına oranla daha teknik ve taktiğe dayalı olacak diye düşünüyorum. Sezon başında hedefi bir üst lig olarak belirledik. Bu hedefe ulaşmak için engelleri bir bir aşmalıyız. İyi bir çalışma programı geçirdik. Beykoz maçının zor geçeceğini düşünüyorum. Kazanmak için geldik. Oyuncularımın Beykoz karşısında ilk maça oranla daha fazla mücadele edeceklerine inancım tam. Gün geçtikçe takımımız daha iyi olacaktır” dedi.
TB2L’DE PROGRAM ŞÖYLE:
Bugün: 13.00 Pertevniyal-Hacettepe Üniversitesi (Abdi İpekçi Spor Salonu), 15.00 Vestel-Trabzonspor Basketbol (Manisa Atatürk Spor Salonu), 15.30 Ormanspor-İstanbul BŞB (Ankara M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu), 16.00 FMV Işık-Genç Banvitliler (İstanbul FMV Spor Salonu), 16.00 Akçakoca Poyraz-İTÜ (Düzce Akçakoca Spor Salonu), 17.00 Gelişim Koleji-Düzce Gençlik (İzmir Halkapınar Spor Salonu) 17.00 Beykoz-Selçuk Üniversitesi (Beykoz Recep Şahin Köktürk Spor Salonu), 17.00 T.E. Dağcılık-Genç Telekom (Abdi İpekçi Spor Salonu), 17.00 Optimum TED Ankara Kolejliler-Yeşilyurt (Ankara TOBB Spor Salonu), 18.00 Akhisar Belediyesi-Olin (Manisa Akhisar Spor Salonu) Yarın: 16.00 Uşak Belediyesi-Erçelik Pamukkale (Uşak Atatürk Spor Salonu)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.