Selçuk arayışta

Selçuk arayışta

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde ransfer çalışmaları devam ediyor. Sarı mavililer 5 yabancı hakkını da akıllıca kullanmanın peşinde

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde transfer çalışmaları devan ediyor.

YABANCILAR ÖNCELİKLİ

Sarı mavili takımda geride kalan 3 transferin ardından şimdi ki hedef yabancı oyuncuları bir an önce kadroya kazandırmak. İç transferde Sean Williams ve Troy De Vries ile anlaşan dış transferde ise Mayo’yuı renklerine sarı mavililer kalan 2 kişilik yabancı hakkını da kullanacak. Bu noktada Antrenör Aziz Bekir ve transfer komitesi ciddi bir mesai harcamakta.

BÜTÇE ÖNEMLİ

Yoğunlaşan tempoda görüşülen birçok isim olduğu öğrenilirken transferde bitçe ciddi bir kalem olarak çıkmakta. Mütevazi bir bütçe ile yola çıkan sarı mavili takımda bütçesi dahilinde taktıma kazandırabileceği en iyi isimlerin peşinde. Aşama kaydedilen isimlerin olduğu belirilirken, transferler netleşene kadar isimler sır gibi saklanmakta.

+1 KULLANILMAYACAK

Öte yandan sarı mavili ekipte 5+1 yabancı hakkının +1 kısmı kullanılmayacak. Bu hakkı kullanmak adına federasyona ciddi bir para yatırması gereken sarı mavililerin bu ek maliyet nedeniyle bu hakkı kullanmayacakları ifade edildi. Sarı mavili yönetim bu noktada çıkan bazı haberleri ise kesin bir dille yalanladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.