Selçuk Ankara’ya gidiyor

Selçuk Ankara’ya gidiyor

2. yarının ilk maçında yarın Ormanspor ile karşılaşacak olan Üniversitespor bugün Ankaraya giderek kampa girecek. Temsilcimiz zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek devreye moralli başlamak istiyor

Yarın Ankara’da Ormanspor ile ikinci yarının ilk maçı için zorlu bir sınav a çıkacak olan sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi hazırlıklarını tamladı. Zorlu deplasmandan galibiyetle dönmenin ve ilk yarının son haftalarında yakaladığı 5’te 5’lik seriyi sürdürmek isteyen temsilcimiz evine moralli dönmek istiyor. 2. yarıya iyi başlamak isteyen sarı-mavililerde her hangi bir eksik bulunmuyor.

Öte yandan yönetim kurulu üyeleri bu maça toplu halde giderek takımın yanında yer alacaklar. Öte yandan taraftarlarında bu maça gideceği öğrenildi. Selçuk Üniversitesi basketbol takımı ikinci yarının ilk maçı olan Ormanspor karşılaşması için bugün ayrılacak. Ankara’da Merıt Altınel Otel’de kalacak olan sarı-mavililerde bu maç öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Azman ve Halil İbrahim Kafaoğlu yönetim kurulu olarak bu maça tam kadro gideceklerini açıklayarak: Ligin ikinci yarısı çok zor geçecek. Tüm takımlar kadrolarını imkanları ölçüsünde takviye ederek hedef büyüttüler. Biz Selçuk Üniversitesi Spor kulübü olarak yönetimi teknik heyeti sporcuları ve taraftarları olarak sezon başında belirlediğimiz hedefe adım adım ilerliyoruz. Ligin ilk yarısında şansız olarak kaybettiğimiz o üç maçı bu yarıda kesinlikle kaybetme gibi bir şansımız yok. Tabii bu arada tüm maçlar daha zor olacak. İkinci yarıdaki ilk rakibimiz Ormanspor’da ilk yarıya oranla takımını takviye etti yeni arayışlara girdiler. Onlarda bizim maçı saha ve seyirci avantajı ile kazanıp eşleşmelerde avantaj sağlamak isteyecekler. Kısaca çok çetin bir karşılaşma olacak. Ama biz kazanan taraf olmak istiyoruz dediler.       
ÜNİVERSİTE KESENİN AĞZINI AÇTI
Öte yandan haftalık olağan toplantısı geçtiğimiz gün Prof. Dr. Kürşat Turgut başkanlığında gerçekleştiren yönetim kurulu, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda takımın takviye edilmesi için düğmeye bastı. TB2L A grubunda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve hedefine ulaşabilmek için el birliği ederek yoluna devam eden Selçuk Üniversitesi Basketbol takımı ara transferde son dönemece girilirken iki yeni transfer için düğmeye bastı. Haftalık olağan toplantısını Prof. Dr. Kürşat Turgut başkanlığında yapan yönetim kurulu bu hafta sonu sona erecek olan ara transfer de kadrosunu güçlendirmek için teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda transfer kararı aldı. Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten transfer çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Yönetim olarak Selçuk Üniversitesi basketbol takımının yeniden BEKO Basketbol ligine dönebilmesi için herkes üzerine düşeni fazlası ile yapacak ve takımımız inşallah yeniden BEKO Basketbol ligine dönecek. Spor ve basketbol şehrimizin üniversitemizin tanıtımında vizyonunda çok önemli bir araç. Bizlerde bu şehrin insanları olarak üzerimize düşenleri en güzel şekilde yerine getireceğiz dedi
İRFAN COŞKUNA TEŞEKKÜR
Kulüp Yönetim Kurulu üyesi Av M. Yavuz Tezcan yönetim kurulu adına teşekkür etti. Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Av. M. Yavuz Tezcan, kulübün basketbol Federasyonu ve İstanbul’da ki hukuki işlerinde yardımcı olan Avukat İrfan Coşkun’a yönetim adına teşekkür etti. Yönetim Kurulu üyesi ve kulübün hukuk işlerinden sorumlu avukat M. Yavuz Tezcan meslektaşı İrfan Coşkun’un sezon başından bu yana Kulübün Federasyon ile ilgili tüm hukuku çalışmalar başta olmak üzere kendilerine gösterdiği ilgi ve yardımlardan dolayı teşekkür ederken “Selçuk Üniversitesi Spor kulübü olarak bu sezon başarıya kilitlendik. Bu yolda bize her alanda yardımcı olan dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.