Şekersporun zor 90ı

Şekersporun zor 90ı

Geçtiğimiz hafta Turgutlu önünde üst üste 3. mağlubiyetini alan Şekerspor, bugün İstanbul temsilcisi Tepeciksporu ağırlıyor. Yeşil-beyazlıların tek hedefi, alacağı galibiyetle kötü gidişe dur demek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul temsilcisi Tepecikspor’u konuk edecek. Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Mücadeleyi Samsun bölgesi ulusal hakemlerinden İlkay Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılığını Tolga Bakal ve Samet Çiçek yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Cenk Özgümüş. Temsilcimizin vereceği bu zorlu sınavda görev yapacak olan orta hakem İlkay Aydın, iki ekibin 2009 yılında oynadığı karşılaşmada görev yapmış ve karşılaşma 0-0 sona ermişti.
Lig’de ki mücadelesine Ofspor beraberliği ile başlayan, ardından kendi sahasında Pendikspor’u mağlup ederek 4 puan toplayan yeşil-beyazlılar, deplasmanda Bugsaşspor yenilgisi ile düşüşe geçti. Kendi sahasında lider Bozhüyükspor’a mağlup olan temsilcimiz yenilgi serisini Turgutlu deplasmanına taşını ve üst üste aldığı yenilgilerle ligin alt sıralarına doğru geriledi.
Yeşil-beyazlılar Tepecik maçını kazanarak kötü gidişine son vermek istiyor. Turgutluspor karşısında üst üste aldığı 3. yenilgi ile moral kaybeden yeşil-beyazlılar, alacağı galibiyetle kabuğunu kırmanın ve iyi bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor. 4 puanda kalan ve sıralamada ise bir basamak daha gerileyerek 12. sıraya düşen Konya Şekerspor Tepecikspor karşılaşmasını çıkış maçı olarak görüyor. Yeşil-beyazlılarda sakatlığı devam eden Okan Koç dışında önemli bir eksik bulunmuyor.
LİGE 6. HAFTA MAÇLARIYLA DEVAM EDİLECEK
Öte yandan Spor Toto 2. Lig’e 6. hafta heyecanı bugün oynanacak olan Konya Şekerspor-Tepecik maçı ile başlayacak. Diğer karşılaşmaların tamamı ise yarın oynanacak. 2. Lig’de 6. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup bugün: 15.00 Konya Torku Şekerspor-Tepecikspor (Recep Konuk Tesisleri) Yarın: 15.00 Yeni Malatyaspor-Altay (Malatya İnönü) 15.00 Diyarbakırspor-İskenderun Demir Çelikspor (Seyrantepe DİSKİ) 15.00 Gaziosmanpaşaspor-Çorumspor (İstanbul Gaziosmanpaşa) 15.00 Tokatspor-Şanlıurfaspor (Tokat Gaziosmanpaşa) 15.00 Balıkesirspor-Kocaelispor (Balıkesir Atatürk) 15.00 Pendikspor-Bozüyükspor (Pendik) 15.00 Ofspor-Turgutluspor (Of)
Kırmızı Grup yarın: 15.00 Beypazarı Şekerspor-Fethiyespor (Beypazarı) 15.00 Adıyamanspor-Kızılcahamamspor (Adıyaman Atatürk) 15.00 Altınordu-Bandırmaspor (Buca)
15.00 Çankırıspor-Ünyespor (Çankırı Atatürk) 15.00 Sarıyer-Alanyaspor (Yusuf Ziya Öniş) 15.00 Adana Demirspor-Kırklarelispor (Adana 5 Ocak) 15.00 Denizli Belediyespor-1461 Trabzon (Doğan Seyfi Atlı) 15.00 Körfez Futbol Kulübü-Eyüpspor (İsmetpaşa).
(MERHABA)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.