Şekersporun yeri değişmedi

Şekersporun yeri değişmedi

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor ligin 27. haftasında geçtiğimiz hafta sonu Altay ile evinde karşılaştı

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor ligin 27. haftasında geçtiğimiz hafta sonu Altay ile evinde karşılaştı. 7-0’lık Kocaelispor galibiyeti ile moral bulan yeşil-beyazlılar, evinde yaşadığı galibiyet hasretine Altay karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle son verdi. Şekerspor aldığı bu galibiyetle puanını 38’e yükseltirken ligin 10. sırasındaki yerini ise değiştirmedi. Lig’in 28. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanında zorlu bir sınava daha çıkacak olan yeşil-beyazlılar, hazırlıklarına bugün öğleden sonra yapacağı tek idmanla başlayacak. Konya Şekerspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

2. Lig Beyaz Grup’ta son haftalar yaklaşırken ligin zirvesi ve düşme hattında ise heyecan giderek tırmanıyor. Şampiyonluğa olan inancı ve kenetlenmiş bir şehir görüntüsü veren lider Şanlıurfaspor, zorlu haftada kendisini takip eden ekiplerden Bozüyükspor’a konuk oldu. Zorlu deplasmandan 1-1’lik skorla dönen Şanlıurfa puanını 62’ye çıkardı ve liderliğini devam ettirirken yaşadığı iki puanlık kaybına üzüldü. Bozüyük ise 54 puanla 3. sıradaki yerini kordu. Haftanın en karlı takımı ise Ligin 2. sırasındaki Balıkesirspor oldu. Gaziosmanpaşaspor’u deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başaran Balıkesir, puanını 60 yaptı ve lider Şanlıurfa ile arasındaki puan farkını 2’ye indirdi.

Ligin alt sırasında ise bu hafta yine heyecan doruktaydı. Haftayı maç yapmadan kapatan Diyarbakırspor, bu zorlu haftada en çok üzülen ekip oldu. Düşme hattının bir sıra üstündü bulunan Diyarbakır, 17 puanda kalırken, Yeni Malatsapor’u evinde 2-1 mağlup eden Tokatspor ile yer değiştirdi. Puanını 19’a çıkartan Tokat, ligin 14. sırasına yükseldi. Ligin en alt sırasında bulunan Kocaeli bu hafta yine farklı bir yenilgi alırken 3 puanda kaldı. Bugsaş’a 2-0 yenilen Çorumspor ise 14 puanda kaldı ve düşme sınırından uzaklaşmaya devam etti.

Spor Toto 2. Lig’in 28. haftasında alınan sonuçlar ise şöyle: Turgutluspor 0-1 Tepecikspor, Bozüyükspor 1-1 Şanlıurfaspor, Bugsaş Spor 2-0 Çorumspor, Pendikspor 1-0 İskenderun Demir Çelikspor, Ofspor 7-1 Kocaelispor, Konya Torku Şekerspor 1-0 Altay, Tokatspor 2-1 Yeni Malatyaspor, Gaziosmanpaşa 1-3 Balıkesirspor. Spor Toto 2. Lig’in 29. haftasında oynanacak olan maçların programı ise şeyle: Yeni Malatyaspor-Konya Torku Şekerspor, Altay-Ofspor, Kocaelispor-Pendikspor, İskenderun Demir Çelikspor-Bugsaş Spor, Çorumspor-Bozüyükspor, Şanlıurfaspor-Turgutluspor, Diyarbakırspor-Gaziosmanpaşa, Balıkesirspor-Tokatspor.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.