Şekerspor’un konuğu Göztepe

Şekerspor’un konuğu Göztepe

Konya Şekerspor, bugün saat 13.30da Recep Konuk Tesislerinde kendisi gibi iddia taşıyan Göztepeyi konuk ediyor. Geçtiğimiz haftayı bay geçen ve dördüncü sıraya gerileyen yeşil-beyazlılar, rakibini yenerek yeniden ikinci sıraya yükselmek istiyor.

Rakibinden bir maç eksiği bulunan Şekerspor puan olarak ta Göztepe ekibinin gerisinde yer alıyor. Her maça final gözüyle bakan yeşil-beyazlı futbolcular bu maça da aynı konsantre ile hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftayı maç yapamadan geçiren Şekerspor bu arayı en iyi şekilde değerlendirdi. Rakip Göztepe karşısına dinlenmiş bir şekilde çıkacak olan yeşil-beyazlı ekipte tek hedef galibiyet.

İç sahada oynadığı maçlarda rakiplerine istediklerini vermeyen Şekerspor yarın sahasında 9. maçına çıkacak. Bugüne kadar sahasında 8 maç oynayan yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmaların 5’inde galip gelmesini bilirken 2 maçta rakipleri ile yenişemedi. Şekerspor oynadığı tek maçta ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. Dış sahada ise henüz galibiyet alamayan Şekerspor bu başarısını dış sahaya taşımak istiyor. Evindeki galibiyetlere Göztepe’yi de eklemek isteyen yeşil-beyazlı ekip zorlu maça en iyi şekilde hazırlandı.      
Dün öğleden sonra yapılan ter atma idmanıyla hazırlıklarını tamamlayan ve bir günlük kampa girerek rakibini beklemeye başlayan temsilcimizin Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “Klasman Grubunun tamamlanmasına az bir zaman kala, çok önemli bir maça çıkacağız. Yükselme Grubuna çıkabilmemiz için, bugünkü Göztepe maçını kazanmak zorundayız. Oyuncularımızın form durumu gayet yerinde, çok fazla eksiğimiz bulunmuyor. Teknik heyetimize de güveniyoruz. Taraftarlarımızın bugün Recep Konuk Stadını doldurmalarını ve maçın başından sonuna kadar destek vermelerini istiyoruz. Konya Şekerspor, sonuçta Konya’nın takımı ve bu ili en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyor. Eğer Yükselme Grubuna çıkmayı başarırsak, oradan da Bank Asya Ligine yükselebilmek için ne gerekirse yapacağız” şeklinde konuştu.
Konya Şekerspor’da, bugünkü maçta sarı kart cezalısı olan Engin forma giyemezken başka eksik bulunmuyor. Maça çok sayıda Göztepeli taraftarın geleceği ve yoğun emniyet tedbirleri alınacağı açıklandı.
 TFF 2. Lig 2. Grupta oynanacak 19. hafta maç programı şu şekilde:
Akhisar Belediye Gençlik Ve Spor  -  İstanbulspor A.Ş.,   Sarıyer  -  Tepecikspor A.Ş.,  Eyüpspor  -  Fethiyespor,  Denizli Belediyespor  -  Turgutluspor,  Konya Şekerspor  -  Göztepe A.Ş.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.