Şekerspor’un keyfi yerinde

Şekerspor’un keyfi yerinde

Yeni sezon hazırlıklarını Çumra Şeker Entegre Tesislerinde sürdüren Konya Şekerspor’da keyifler yerinde Günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanan yeşil beyazlı ekipte oyuncuların neşeli olması idmanları daha verimli hale getiriyor.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak ise gün geçtikçe tempoyu arttırıyor

Yeni sezon hazırlıkları ilk etap çalışmalarını Çumra’da yapan TFF 2.Lig temsilcimiz Konya Şekerspor’da tempo giderek artırıyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak oyunculara günde çift idman yaptırıyor.  Yaklaşık 5 gündür Çumra’da olan ve yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı futbolcular, günde iki idman yaparak güç depoluyor. Çumra kampına başlamadan önce yapılan seçmelerde beğenilen 4 oyuncu da antrenmanlarda Şekerspor forması giymek için ellerinden gelen çabayı gösteriyor. Bu oyuncuların hırsları gözlerden kaçmıyor.  Çumra’daki ortamdan oldukça memnun kaldıklarını belirten Teknik direktör Mehmet Altıparmak, “Çumra kampımız geride bıraktığımız günlerle birlikte olumlu bir şekilde devam ediyor.  Havalarında biraz olsun serinlemesi Serin bir havada yapılan idmanlar, oyuncularımızı olumlu yönde etkiliyor. Sporcularımız sıcakla mücadele etmiyor.  Diğer yerlerde olduğu gibi aşırı sıcak yok. Çalışma ortamımız mükemmel, kısacası her şey yolunda. Günde iki idman yapılıyor, şimdilik kamp sonuna kadar çalışmalarımız böyle devam edecek. Sabah ve akşam olmak üzere idman yapan futbolcularımız, bu durumdan şikayetçi değil. Onlar da kendilerine göre güç depoluyor.  Öncelikli olarak fizik ve kondisyon eksiğimiz gidereceğiz. İkinci kamp dönemimizde ise oynayacağımız hazırlık maçları ise belirlediğimiz taktik konularını uygulamaya çalışacağız. Konya Şekerspor, yeni sezonda öncelikle oynayacağı futbolla adından söz ettirecek diye düşünüyorum. Elbette hedefimiz yine 1. Lig’dir. Bu hedefe ulaşma yolunda, önümüzde uzun bir zaman var. Geçtiğimiz sezonda forma giyen oyuncularımız ve oturmuş kadromuz nedeniyle, yeni sezonda daha başarılı oluruz diye düşünüyorum” dedi. Milli takımlar kampında bulunan başarılı genç oyuncu Ömer Ali Şahiner’in ise yarından itibaren kampa katılması bekleniyor.
Kampta yapılan çalışmalar ile ilgili olarak konuşan Şekerspor’un genç kalecisi Gürsel Yaprakçı, “ Yeni sezon çalışmalarına başladık. Yaklaşık 5 gündür buradayız. İyi bir ortam var yeni transferlerle birlikte çalışmalarımız  çok olumlu geçiyor. Yeni arkadaşlarımız takıma çabuk adapte olacak diye düşünüyorum. İnsallah yeni sezon camiamız için hayırlı olur. Yeni sezonda Şekerspor’un başarısı için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Bu camia daha iyi yerleri hak ediyor. Bende kaleci olarak Şekerspor camiasının hedefe ulaşması için üzerime düşeni yapacağım. Hocamız antrenmanlarda bizlerle tek tek ilgileniyor, konuşuyor ve antrenmanların psikolojik olarak ta daha iyi geçmesi için çalışıyor” dedi. Yeni statü hakkında da konuşan başarılı kaleci Gürsel Yaprakçı, “ Yeni sezonda belirlenmiş yeni statü ile ligde mücadele edeceğiz. İki grubun olması ve yükselme grubunun olması takımlar için iyi olmuyordu diye düşünüyorum çünkü takımlar hedeflerini parça parça gerçekleştiriyordu. Bu da farklı bir konsantre isteyen bir iş. Ancak maçların iki grupta olması ve sezon sonuna kadar aynı takımlarla mücadele etme daha olumlu bir durum. İnşallah Şekerspor için bu yeni statü hayırlı olur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.