Şekerspor’da transfer sürüyor

Şekerspor’da transfer sürüyor

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, iç ve dış transfer çalışmalarına devam ediyor.

Dış transferde Tokatspor’dan Ahmet Turan Solak ve Beylerbeyi’nden Hasan Engin Ekler ve Karsspor’lu Rıdvan Sağlam’ı renklerine yeşil-beyazlılar, Tarsus İdmanyurdu’nun savunma oyuncusu Kadir Demirel ile temaslarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, tecrübeli futbolcuya önümüzdeki günlerde imza attırmayı hedefliyor.
Defansın sağ tarafında oynayan başarılı futbolcu Kadir Demirel, geçtiğimiz sezon sonu Ankara’da oynanan ve Bank Asya 1. Ligi’ne yükselme karşılaşmalarında Tarsus forması ile Şekerspor’un rakibi olmuştu. 1977 Tokat doğum tecrübeli futbolcu Demirel, Kayseri Erciyesspor, Sivasspor ve Yimpaş Yozgatspor formalarını giydi.
Öte yandan yeşil-beyazlılar, iç transferde futbolcularına yeni teklifler sunmaya devam ediyor. Mali açıdan ücretleri daha aşağılara çekerek krize karşı durmaya çalışan yeşil-beyazlılar, futbolcularına yeni teklifler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün sol kanatta forma giyen Serkan Sacit’e yeni anlaşma metnini sunan yeşil-beyazlılar, bu oyuncunun teklifi reddetmesi üzerine yolarını ayırdı.
İç transferde yüksek maliyetli oyuncuların fiyatlarında indirim isteyen yeşil beyazlı yönetim,  Cem Baki, Faruk Temel, Hakan Turan, Emrehan Ceylan ve Emre Köksal ile yollarını ayırmıştı. Muhammed Reis, Anıl Abanoz, Şinasi Ev, İshak Çakmak, Ömer Ali Şahiner ve kaleci Gürsel Yaprakçı ile yeniden anlaşma sağlandığı ve bu futbolcularla yola devam edileceği öğrenildi. Ömer Ali için ise Fenerbahçe’nin ısrarcı olduğu, ancak yeşil-beyazlıların bu futbolcuyu vermek istemedikleri öğrenildi.
Yeşil-beyazlı renklere bağlanacak diğer futbolcularla ilgili transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde yürüten Şekerspor’un, orta sahanın sol önünde görev yapan bir futbolcu, bir forvet ve bir kaleci ile temasları devam ediyor. Çalışmalarını aralıksız devam ettiren yeşil-beyazlıların anlaşma sağladığı isimleri birer birer açıklaması bekleniyor. Bu sezon maçların erken başlayacak olması nedeniyle temsilcimiz hazırlıklarına 15 Temmuz’da başlaması bekleniyor.
Konya Şekerspor Başkanı Yavuz Erence yapılan yönetim kurulu toplantısında sezonun planlamasının yapıldığını belirterek, "Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bütün herkes zor günler geçiriyor. Bizde transfer çalışmalarımızı büyük titizlikle sürdürüyoruz. İç ve dış transferlerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Konya Şekerspor'un sokağa atılacak bir kuruş parası yoktur. Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ile sözleşmemizi 1 yıl daha uzattık. Yeni sezonda yine güçlü ve başarılı bir Şekerspor izleyeceğimize inanıyorum" dedi.
Önlerine afaki hedefler koymadıklarını ve önceliğin Konya’ya ait olduğunu ifade eden Erence; “Yeni sezon için hedef belirlemek konusunda aceleci davranmamak lazım. Öncelikle Konyaspor’un düzlüğe çıkması ve hedeflerini belirlemesi gerekiyor. Bu durum netlik kazandıktan sonra bizde oturup hedeflerimiz konusunda görüşmeler yaparız.  Her iki takımın birden hedefe gitmesi Konya’ya ne getirir ne götürür bunu iyi değerlendirmek lazım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.