Şekerspor’da sarı kart alarmı

Şekerspor’da sarı kart alarmı

TFF 2.Lig 3.Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, yarın deplasmanda oynayacağı Etimesgut Şekerspor maçının hazırlıklarını bugün tamamlayarak Ankaraya gidecek.

Bugün sabah yapacağı ter idmanı ile çalışmalarına son noktayı koyacak olan yeşil-beyazlılar,  İdari Menajer Osman Ender’in kafile başkanlığında hareket edecek. Temsilcimiz Ankara Metropolitan Otel’de kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Grubun lideri durumunda bulunan yeşil-beyazlılar, 29 puanla ligin alt sıralarında bulunan Etimesgut Şeker maçından mutlak 3 puan almayı hedefliyor.

İki şeker takımın mücadelesi öncesinde ligde lider durumda bulunan temsilcimiz Şekerspor, zorlu deplasmandan üç puanla dönmeyi ve zirve yarışında yara almamayı hedefliyor. Temsilcimizde hafta içinde grip nedeni ile hasta olan futbolcular Kaleci Emrehan Ceylan, Murat Yılmaz, Emre Köksal, Bahtiyar Bacanlı, Özgür Nasuh ve Cem Baki’nin tedavileri devam ediyor. Ligin zirvesinde kalabilmek için mutlak galibiyet hesapları yapan temsilcimizde hasta olan bu futbolcuların durumlarının iyi olduğu ve yarın oynanacak karşılaşmada forma giyebilecekleri belirtildi.
6 FUTBOLCU SARI KART SINIRINDA
Etimesgut Şeker maçından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda Zeytinburnu maçında kırımızı kart gören ve üç maç ceza alan Emirhan dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Emirhan, yarın oynanacak Etimesgut Şeker maçında cezasını tamamlayacak. Öte yandan zirve yolunda çok önemli bir virajı kayıpsız atlatmak isteyen Konya Şekerspor’da 6 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.
Temsilcimizde, Cem Baki, Ferhat Yayla, İskender Köksal, Kenan Başkan, Serkan Ok ve Şinasi Ev Sarı kart sınırında bulunan futbolcular. Tecrübeli futbolcular zorlu karşılaşma öncesinde teknik heyet tarafından kart görmemeleri konusunda uyarıldı. Bu futbolcular Etimesgut maçında kart gördükleri takdirde ligin 9. haftasında Konya’da oynanacak olan İstanbulspor maçında forma giyemeyecekler.
KARTAL: GALİBİYET İÇİN GİDİYORUZ
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ankara’ya galibiyet hesapları yaparak gittiklerini söyledi. Ligde kolay maç olmadığını ve Etimesgut’un ligdeki konumunun kendilerini ilgilendirmediğini ifade eden Kartal; “Kıran kırana mücadelelerin yaşandığı bir ligin zirvesinde bulunuyoruz. Bu durumumuzu korumak ve hedefimiz olan Play-Off’a kalabilmek için her maçı final niteliğinde değerlendiriyoruz. Ligde her takım her takını yenebilecek güçte. Biz yerimizi korumaz için mücadele edeceğiz, Etimesgut ise iyi bir çıkışın başlangıcını bizim maçımızla yapmayı hedefleyecek. O açıdan bakıldığında her iki takım içinde oldukça zor bir mücadele olacak. Ancak biz hedefimize emin bir adım daha atmak için kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Hafta içinde grip salgını nedeni ile biraz zor durumda kaldık ancak evimize üç puanla dönmek istiyoruz. Bunu başarabilecek güçte bir ekibiz. Şartlar her ne olursa olsun istediğimiz almak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Benim bu konuda futbolcularıma olan güvenim tam” diye konuştu.
Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise deplasmanlarda çok daha etkili bir ekip olduklarını ve Etimesgut maçını da kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Zirvede ligin sonuna kadar kalıcı olmak istediklerinin altını çizen Erence; “Bunu başarmak için tüm camia olarak elimizden geleni yapıyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tam ve Etimesgut maçından da üç puanla döneceğimize inanıyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.