Şekerspor’da  neşeli günler

Şekerspor’da neşeli günler

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek Konya Şekerspor’da 2010-2011 sezonu hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Yeni belirlenen  TFF 2. Lig statüsüne göre, çift devreli lig usulüne göre oynanacak müsabakalardan sonra her grubun birincisi olan 2 takım doğrudan TFF 1. Lig’e yükselecek. Her iki grupta 2’nci, 3’üncü, 4’üncü, ve 5. sırayı alan takımlar ise TFF’nin belirleyeceği sahada tek maç eleme usulüyle mücadele edecek ve finalde kazanan takım TFF 1. Lig’e yükselmeye hak kazanacak.  Konya Şekerspor bu grupta zorlu rakiplerle karşılaşacak.  Kocaelispor ve Sakaryaspor gibi Süper Lig tecrübesi olan takımlarla karşılaşacak yeşil-beyazlı ekip zorlu grupta başarılı olmak istiyor.

Konya Şekerspor’un Çumra kampı sorunsuz şekilde sürüyor. Her gün evlilerle bekarlar arasında yapılan çift kale maçlarını evlilerin kazanması üzerine değişiklik yapmaya karar veren teknik direktör Mehmet Altıparmak, “Kampımız son derece güzel geçiyor. Futbolcu arkadaşlarımız gayet uyum içerisinde çalışıyor. Temmuz sonuna kadar Çumra’da kalacağız ve burada bulunduğumuz sürede çift idman yaparak hazı hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Her gün evlilerle bekarlar arasında yaptırdığım çift kale maçlarını sürekli evliler kazanınca, değişiklik yapmaya karar verdik. Birkaç bekar oyuncuyu evliler takımına katacağım, bizden de birkaç oyuncu karşı tarafa gidecek. Bakalım ne olacak” şeklinde esprili bir açıklama yaptı. Altıparmak seçmelerden sonra beğendiği ve Çumra’ya götürdüğü oyuncularla ilgili olarak, “Daha önce söylemiştim, yine söylüyorum. Bir anda karar verilmez. Bu arkadaşlar için şu anda iyidir ya da kötüdür demek yanlış. Kamp sonuna kadar yakından gözlemleyeceğim. Şimdiden değerlendirme yapmam yanlış olur” dedi.
Konya Şekerspor karşılıklı anlaşmaya varabilirse, yarın akşam Antalyaspor A2 takımıyla Seydişehir ya da Çumra’da bir hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Şu ana kadar rakip takımdan herhangi bir cevap gelmediği öğrenildi.  
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, TFF 2. Lig'de 2010-2011 sezon planlamalarını kararlaştırdı.
Plana göre, 18 takımlı 2 ayrı gruptan oluşan TFF 2. Lig'de yeni sezon 29 Ağustos 2010 tarihinde başlayacak. Ligin ilk devresi 19 Aralık 2010'da oynanacak 17. hafta karşılaşmaları ile bitecek. İkinci devresi 16 Ocak 2011'de başlayacak TFF 2. Lig'de normal sezon, 8 Mayıs 2011'de oynanacak maçlarla sona erecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.