Şekerspor’da moraller bozuk

Şekerspor’da moraller bozuk

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden Konya Şekerspor, geçtiğimiz Çarşamba günü kendi saha ve seyircisi önünde aldığı Göztepe yenilgisinin üzüntüsünü yaşıyor.

Lider Akhisar’dan aldığı beraberlikle geçtiğimiz hafta sonunu maç yapmadan kapatan yeşil-beyazlılar, Play-Off için kıyasıya bir yarış içerisine girdiği Göztepe’ye1-0 mağlup oldu ve zirve yarışında ağır bir yara aldı. Karşılaşmanın 3’te 2’lik bölümünü Onur’un gördüğü kırmızı kartla 10 kişi tamamlamak zorunda kalan yeşil-beyazlılar aldığı bu sonuçla 24 puanda kaldı ve ligin 4. sırasına geriledi.

Şekerspor karşısında aldığı çok önemli galibiyetle puanını 28’e çıkartan Göztepe ise ligde 3. sırada bulunuyor. Denizli Belediyespor’u deplasmanda mağlup eden Turgutlu ise son haftalarda yakaladığı çıkışla atağa geçerek 29 puanla 2. sıraya yerleşti. Zirvede yer alan Akhisar ise 37 puanla açık ara hedefine doğru ilerliyor.
Klasman gruplarında son üç haftaya girilirken temsilcimiz Şekerspor ve rakiplerini zorlu maçlar bekliyor. Aldığı şok yenilginin ardından yaşadığı moral bozukluğunu bir an önce üzerinden atmanın hesaplarını yapan Şekerspor, önümüzdeki Pazar günü İstanbulspor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacak. İzmir temsilcisi Göztepe 20. haftayı maç yapmadan geçerken, ligde ikinci durumda bulunan Turgutlu ise evinde Eyüpspor’u ağırlayacak. 24 puanla Şekerspor’u averajla bir sıra geriden takip eden Alanyaspor ise Denizli Belediyespor’u konuk edecek.
Lig’in son iki haftası ise büyük bir heyecana sahne olacak. 21. haftada temsilcimiz Şekerspor, evinde Tepecikspor’u ağırlarken, Turgutlu Sarıyer’e konuk olacak. Zorlu haftada Göztepe, İstanbulspor deplasmanına konuk olurken, Alanyaspor ise deplasmanda Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Lig’in 22. ve son haftasında ise temsilcimiz Şekerspor Fethiye deplasmanına gidecek. Zorlu haftada Turgutlu lider Akhisar’ı konuk edecek. Göztepe, Tepecik deplasmanına giderken, Alanyaspor ise evinde Sarıyer’i konuk edecek.
Öte yandan aldığı şok yenilgi ile ağır bir yara alan Şekerspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. İki günlük bir çalışmanın ardından İstanbulspor hazırlıklarını tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, yarın İstanbul’a hareket edecek. İstanbul sınavında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Onur forma giyemeyecek. Onur’un dışında önemli bir eksik bulunmayan yeşil-beyazlılarda cezası sona eren Engin forma giyebilecek. Ayrıca temsilcimizde Cafercan, Turgay ve Şinasi zorlu maç öncesinde sarı kart sınırında bulunuyor. Tecrübeli futbolcular zorlu haftalar öncesinde teknik heyet tarafından kart görmemeleri konusunda uyarıldılar.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.