Şekerspor’da mesai devam ediyor

Şekerspor’da mesai devam ediyor

TFF 2. Lig 2. grubunda 5. olarak Bank Asya 1. Lig umutlarını klasman grubuna taşıyan Konya Şekersporda, Antalya Belek kampı devam ediyor.

Fethiyespor maçı sonrası bir hafta izin yapan ve önceki gün Belek’te Popilion Aysa otelde kampa girerek klasman grubu hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlılar, teknik adamların programı doğrultusunda günde çift antrenman yapıyor. Temsilcimizde, 15 gün sürecek kamp boyunca kondisyon ve teknik ağırlıklı idmanlara ağırlık verilecek. Ayrıca, yoğun antrenmanlarına yanısıra Belek’te kamp yapan takımlarla 3-4 hazırlık maçları oynanacak. Özele maçlar konusunda yöredeki takımlarla görüşmeler yapılıyor.
ŞEKERSPOR GÜCÜNE GÜÇ KATTI
TFF 2. lig 2. grupta, sezona kötü başlamasına karşın sonradan toparlanarak ağırlığını koyan, ancak yükselme grubuna çıkamayan Şekerspor’da hedef, klasman grubunda birinci olarak play-off maçlarına katılmak. Bu doğrultuda kadro, Bucaspor’dan Erman Özcan ve Karabükspor’dan Abdullah Apak ile güçlendirildi.. Antalya Belek kampına katılan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan her iki futbolcuyla Pazartesi günü Belek’te sözleşme imzalanacağı bildirildi.. Her iki futbolcunun da forvet olarak görev yaptıkları bildirildi. İki yeni transferini takımda rekabeti artıracağını söyleyen Şekerspor yöneticileri takımın ve kamp havasının çok iyi olduğunu ve ligdeki çıkışın klasman grubunda da devam edeceğini sözlerine eklediler.
ALTIPARMAK: ÇOK DAHA İYİ OLACAĞIZ
Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, çalışmaların iyi gittiğini, klasman grubuna eksiksiz bir şekilde başlayacaklarını belirterek, kamp çalışmalarının istediği şekilde gittiğini söyledi. Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, yaptığı açıklamada, iyi bir kamp dönemi geçirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, klasman grubu maçlarında hedeflerinin daha iyi noktalara gelmek olduğunu bildirdi. Altıparmak, “Şekerspor olarak klasman grubunda hedefimiz başarılı olmaktır. Bütün çabalarımız bu doğrultuda gidiyor. Futbolcularımızın çalışmalarından memnunum. Kadromuzu iki oyuncu ile güçlendirdik. Bu oyuncuların takıma direk katkı yapacaklarına inanıyorum. Konyalı futbolseverler klasman grubu maçlarında çok daha başarılı bir Şekerspor izleyecekler. Bütün çalışmalırımızı bu doğrultuda yapıyoruz” diye konuştu.
ERENCE: ŞEKERSPOR KEYİF VERECEK
Şekerspor kulüp başkanı Yavuz Erence ise, lige verilen arayı iyi değerlendirip şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi. Erence, yaptığı açıklamada, birliktelik, tecrübe ve başarılı bir mücadele ile hedeflerine ulaşacaklarını söyledi. Klasman maçlarında mutlaka başarılı olacaklarını, bunun için de ellerinden gelen bütün çabayı göstereceklerini belirterek, ''Takımımız Antalya'da kampa girdi. Lige verilen arayı iyi değerlendirip hedefimiz doğrultusunda yola emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Futbolcularımızın morali çok iyi, herhangi bir sıkıntımız yok. Taraftarımıza çok güzel karşılaşmalar izlettirmeyi hedefliyoruz. Şekerspor hem iyi futbol oynamaya hem de iyi sonuçlar almaya devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.