Şekerspor’da karar günü

Şekerspor’da karar günü

TFF 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, yeni sezon çalışmalarına bugün yapacağı yönetim kurulu toplantısı ile start verecek.

Yavuz Erence’nin güven tazelediği ve üç yeni ismin yönetime katıldığı genel kurulun ardından yeni sezon çalışmaları bugün masaya yatırılacak.
Yapılacak olan toplantıda görev dağılımını belirleyecek olan Şekerspor, yeni sezonda yapılması gerekenleri de karara bağlayacak. Erence oluşturduğu listede eski yönetim kurulu üyeleri Selim Uysal Sefa Çağlayan ve Veysel Yarar yer almazken, bu isimlerin yerine Tarhan Oğuz Ünlüer, Semih Namal ve Doğan Akın yeni yönetim listesinde yer almıştı.
Yeşil-beyazlılar, bugün yapılacak olan toplantıda öncelikle yeni sezon ile ilgili hedeflerini belirleyecek. Toplantıda geçtiğimiz sezonda futbol ve diğer branşların raporları incelenecek. Geçtiğimiz sezonda nelerin yapıldığı ve önümüzdeki sezonda nasıl çalışmalar yapılacağı konusu masaya yatırılacak.
Ardından yeni yönetim kurulunun görev dağılımını yapacak olan Şekerspor, transfer komitesi oluşturacak. Yapılacak olan bu çalışmalar neticesinde oluşturulan komite, hem transfer hemde teknik adam konusunda yeni sezonda izlenecek olan çizgiyi belirleyecek. 2009-2010 futbol sezonunda Şekerspor’un teknik direktörlük görevini yapan Mehmet Altıparmak, yeni sezonda da Şekerspor’un başında olmak istiyor.
Şekerspor’un iyi bir kulüp olduğunu ve birçok başarının altına imzasını atacağına inandığını belirten Altıparmak; “Önümüzdeki hafta içinde yönetim kurulunun yapacağı toplantıların ardından taşların yerine oturacağına inanıyorum. Şu ana kadar kendileri ile bir görüşmemiz olmadı ancak birlikte çalışmamız icap ettiğinde görevimizi seve seve yaparım. Dana öncede söylediğim gibi Şekerspor’da yarım kalan bir şampiyonluğu tamamlamak hepimize onur verir” diye konuştu.
Öte yandan yeşil-beyazlılar yapılacak olan toplantı öncesinde gerekli raporları, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ve sezon boyunca içerde ve dışarıda futbolcuları izleme görevi verilen alt yapı hocalarından aldı. Geniş kapsamlı yapılacak olan toplantının ardından alınan karalar ve Şekerspor’un yeni sezonda nasıl bir çizgi izleyeceği konusundaki ayrıntılar önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren kamuoyuna duyurulacak.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, yeni yönetim kurulu olarak bugün ilk toplantılarını gerçekleştireceklerini söyledi. Şekerspor’un yeni sezonda önüne nasıl bir hedef koyacağını ve bu hedefler doğrultusunda yapılacak olan çalışmaları masaya yatıracaklarını ifade eden Erence; “Yeni yönetim kurulunu fabrikada ki iş yoğunluğuna göre değerlendirdik ve küçük değişiklikler gerçekleştirdik. Yaptığımız bu değişikliklerle neticesinde yönetim kuruluna yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte kulübü taşımaya devam edeceğiz. Üzerimize düşen görevi layığı ile yerine getirip Şekerspor’un başarısı için çaba göstereceğiz” dedi.
Yeni sezon çalışmalarının Şekerspor adına oldukça yoğun bir tempoda geçeceğini ifade eden Erence: “Yeni sezonda daha güçlü bir Şekerspor ile yola çıkmayı hedefliyoruz. Öncelikle teknik adam sorununu çözüme kavuşturacak ve ardından futbolcularımızla masaya oturacağız. Yeni sezonda daha güçlü bir kadro ile ligde mücadele etmek istiyoruz. Tek düşüncemiz. Bu sezon yaşadığımız sıkıntıyı yaşamamak ve Şekerspor’un anlının akı ile daha büyük hedeflere koşmasını sağlamak. Şekerspor camiasının ve Konya’nın başarısı için mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.