Şekerspor’da iç transfer atağı

Şekerspor’da iç transfer atağı

TFF 2. Lig temsilcimiz Konya Şekerspor, iç transferde imzaları attırıyor. Geride bırakılan sezon takımın formasını giyen Turgay’la dün yapılan görüşme sonrası prensip anlaşmasına varıldı.

Konya Şekerspor, dün kısa süren sessizliğini bozdu. Öncelikle iç transferi bitirmek isteyen yeşil-beyazlılar, geride bırakılan sezon takımda forma giyen Turgay’la prensip anlaşmasına vardı. Kaleci Gürsel’e ilk imzayı attırtan yeşil-beyazlı ekip ikinci imzayı geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen Turgay’a attıracak. Uzun süren görüşmeler sonrasında anlaşma sağlanan Turgay, birkaç gün içerisinde resmi imzayı atacak. Teknik direktör konusu ise, Kulüp Başkanı Yavuz Erence’nin Ankara’da bulunması ve yoğun tempoda çalışması nedeniyle yine çözümlenemedi. Dün yapılması beklenen Altıparmak-Erence görüşmesi de bu nedenle yapılamadı. Erence’nin muhtemelen yarın Konya’da olacağı ve hem teknik adam hem de iç-dış transfer konuları enine boyuna masaya yatırılacak. Önceki gün teknik direktör Mehmet Altıparmak ile Kulüp Başkanı Yavuz Erence Ankara’da bir araya gelmiş ancak sonuç çıkmamıştı. Altıparmak konusunda herhangi bir sonuç alınamazsa, Bank Asya Ligi’nde takım çalıştıran ve adı açıklanmayan bir hocayla anlaşma yoluna gidilecek.

Öte yandan iç transferle ilgili olarak Konya’ya davet edilen Anıl ve Onur’un, dün mazeret bildirerek gelmediği, bu oyuncuların en geç Pazartesi günü Konya’da olacakları ve görüşme yapılacağı belirtildi. Diğer oyuncularla ilgili olarak alınacak kararlar, daha sonra kamuoyuna açıklanacak.  
Konya Şekerspor’da Gürsel Yaprakçı, İshak Çakmak, Ömer Ali Şahiner, Cafercan Aksu, Rıdvan Sağlam, Abdullah Çoban, Kadir Demirel, Gökhan Solak, Muhammet Reis, Bahadır Sekizkardeş ve Ahmet Önay ise takımda sözleşmesi devam eden futbolcular.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.