Şekerspor’da genel kurul heyecanı

Şekerspor’da genel kurul heyecanı

TFF 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, bugün genel kurul yapacak.

Ligin sona ermesi ile büyük bir sessizlik içine giren yeşil-beyazlılar, bir taraftan Konyaspor’un Play-Off’lar da verdiği Süper Lig mücadelesine ortak olurken bir diğer taraftan da Bank Asya için verdiği mücadeleyi son maçta kaybetmenin şokunu üzerinden attı. Lig sonrasında genel kurul kararı alan yeşil-beyazlılar, bugün Konya Şeker Fabrikası sosyal Tesisleri’nde bir araya gelerek kurulu gerçekleştirecek. Kurul saat 17.00’de başlayacak.

Konyaspor’un Play-Off maçlarının sona ermesini ve Süper Lig’e yeniden merhaba demesinin ardından yeni sezon çalışmalarının startını verecek olan yeşil-beyazlılar yapacağı genel kurul ile yönetimi yeniden şekillendirecek. Yapılacak olan kongreye Yavuz Erence tek liste ile katılacak ve yönetim kurulunu yeniden şekillendirecek. Bir başka deyişle başkan Yavuz Erence, kongrede güven tazeleyecek.
Kongrenin ardından öncelikle teknik adam sorununu çözüme kavuşturmayı hesaplayan yeşil-beyazlılar, ardından da yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girmenin planlarını yapıyor. Yeşil-beyazlı yönetim kurulu, önümüzdeki hafta yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.
Futbolcular ve teknik adam Altıparmak, memleketlerine dönerken gelecek sezon ile ilgili kararları önümüzdeki günlerde alacaklar. Ayrıca kendi içinde yönetim kurulunu yeniden şekillendirmek isteyen Şekerspor bu çalışmanın ardından teknik heyet ve futbolcularla birer birer masaya oturulacak.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, yapılacak olan kongre ile birlikte yeni sezon çalışmalarının startını vereceklerini söyledi. Kongrenin hemen ardından çalışmalarına hız kazandıracaklarının altını çizen Erence; “Öncelikle teknik adam sorununu çözüme kavuşturacak ve ardından futbolcularımızla masaya oturacağız. Yeni sezonda daha güçlü bir kadro ile ligde mücadele etmek istiyoruz. Tek düşüncemiz. Bu sezon yaşadığımız sıkıntıyı yaşamamak ve Şekerspor’un anlının akı ile daha büyük hedeflere koşmasını sağlamak. İyi bir ekibiz ve daha iyisini yapmak için yarından itibaren kollarımızı sıvayacağız. Şekerspor camiasının ve Konya’nın başarısı için mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.
Geride kalan sezonda Play-Offlar’ı son maçta kaçırdıkları için çok üzüldüklerini kaydeden Erence; “Liglerin en iyi takımlarından biriydik. Sezon boyunca iyi mücadele ettik ve çok iyi maçlar çıkarttık. Ancak bazı şanssızlıklar ve son maçta masa başında dönen oyunlar neticesinde Bank Asya şansını kaybettik. Şimdi önümüzdeki sezon çok daha iyi işler başarmak için yola çıkacağız. Daha iyi bir takımla lige başlayacağız. Geçtiğimiz sezonda yaşadığımız şanssızlıkların tekrarlanmaması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.