Şekerspor'da galibiyet hesapları

Şekerspor'da galibiyet hesapları

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Tepecikspor maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Bu sezon ilk kez mücadele ettiği Ziraat Türkiye Kupası’na Beşiktaş yenilgisi ile veda eden yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz gün oynanan zorlu karşılaşmanın ardından Konya’ya dönmedi. Beşiktaş Ümraniye Tesisleri’nde zorlu maçın hazırlıklarına devam eden yeşil-beyazlılar, dünü tek idmanla tamamladı.

Öğleden sonra teknik adam Mehmet Altıparmak nezaretinde çift kale maç yapan yeşil-beyazlılar, Tepecik maçının teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını gerçekleştirdi. Bugünü de tek idmanla kapatacak olan temsilcimiz yarın yapacağı çalışmanın ardından Ümraniye Tesisleri’nde kampa girerek aç saatini beklemeye başlayacak.
Hafta sonuna kadar burada çalışmalarını sürdürecek ve Tepecik maçının ardından Konya’ya dönecek olan yeşil-beyazlılarda kart cezalısı kaleci ziya dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Öte yandan uzun süredir sakatlığı bulunan ve tedavisi tamamlanan Samet Gören, takımla birlikte çalışmalara başladı. İdman eksiği bulunan Gören bu açığını kapatmak için özel idmanlar yapıyor. Gören en kısa sürede takımdaki yerini alacak. 
Ayrıca yeşil-beyazlılar sezon başında transfer edilen Ahmet turan Solak ile yollarını ayırdı. Yeşil-beyazlı yönetim kurulu yaptığı açıklamada Solak’ın babasının uzun süredir rahatsızlığı bulunduğunu ve tedavi gördüğü İstanbul’da baba Solak’a kanser teşisi konulduğunu belirttiler. Solak’ın babasının tedavi gördüğü İstanbul’a gitmek istediğini belirterek kendilerinden ayrılmayı talep ettiğini belirten yöneticiler, teknik heyetin de olurunu aldıktan sonra bu karara vardıklarını kaydettiler.
Lige şampiyonluk hesapları ile başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor Eyüpspor karşısında aldığı şok yenilgi ile 29 puanda kaldı ve 4. sıraya geriledi. Kupa maçlarında göz dolduran ve lige de şampiyonluk hesapları ile başlayan Şekerspor, Eyüp karşısında aldığı şok yenilgi ile bir taraftan moral kaybederken diğer taraftan da bir an önce toparlanmanın hesaplarını yapıyor.
Temsilcimiz Şekerspor’u Konya’da 1-0 mağlup etme başarısı gösteren Eyüpspor ile aldığı galibiyetle puanını 32’ye çıkarttı ve ligde ikinci sıraya yerleşti. Devreye 33 puanla başlayan Turgutluspor ise Sarıyer’i evinde 1-0 mağlup ederek puanını 36’ya çıkarttı ve zirvedeki yoluna devam etti. Haftayı 30 puanla maç yapmadan kaptan Alanyaspor ise ligde 3. sıraya geriledi.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Tepecik maçının hazırlıklarını alıksız sürdürdüklerini ve takımın moralli olduğunu söyledi. İkinci yarıya iyi başlayamadıklarını bunun telafisini Tepicik önünde yapmak istediklerini ifade eden Altıparmak; “Her zaman söylediğimiz gibi biz ligin en iyi ekiplerinden biriyiz. Eyüp maçında aldığımız yenilginin şokunu kısa sürüde üzerimizden attık ve bu maçtan gerekli dersleri çıkarttık. Tepecik’i yenerek yolumuza kayıpsız devam etmek ve evimize mutlu dönmek istiyoruz. Bunu başaracak güçte bir ekibiz ve istediğimiz almak için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtacağız. Benim bu konuda futbolcularıma olan güvenim tam” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.