Şekerspor’da bir imza daha

Şekerspor’da bir imza daha

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, klasman grubunun ikinci yarısı için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Belek’te kamp çalışmalarına devam eden yeşil-beyazlılar, 9 Ocak’ta oynanacak Ziraat Türkiye Kupası’nda İstanbul Büyükşehir maçı öncesinde kondisyon depoluyor.

Günde yaptığı çift idmanla ikinci yarıda çok d aha iyi bir performans ortaya koymanın hesaplarını yapan temsilcimizde moraller yerinde. Kamp çalışmalarına aralıksız devam eden temsilcimizde kupa maçı tarihinin yakın olması nedeni ile her hangi bir hazırlık maçı programı yapılmadı. Zorlu maç öncesinde çalışmalarını Belek’te tamamlayacak olan temsilcimiz, İstanbul Büyükşehir maçına Belek’ten geçecek.
Bir diğer taraftan da teknik adam Mehmet Altıparmak’ın verdiği rapora göre takımdaki eksikleri ara transfer döneminde gidermek isteyen temsilcimiz, renklerine bağladığı iki forvetin ardından dün de bir stoperle sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Temsilcimiz Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor’da forma giyen Bahadır Sekizkardeş ile opsiyonlu olarak sezon sonuna kadar imza attı. Temsilcimiz, 1986 doğumlu olan tecrübeli futbolcu için opsiyon hakkını elinde bulunduruyor.
Beşiktaş altyapısında yetişen ve 17 kez milli formayı giyen tecrübeli futbolcu Bahadır, Aydınspor, Diyarbakırspor, Üsküdarspor ve Akhisar Belediyespor forması giydi. Ara tarnsfer döneminde eksik gördüğü mevkilere yapılacak olan transferleri tamamlayan temsilcimiz geçtiğimiz günlerde de Bucaspor’da forma giyen Erman Özcan ve Kardemir Demir Çelik Karabükspor’da mücadele eden Abdullah Apak’ı renklerine bağlamıştı.
Ayrıca Konyaspor’un başarılı kaptanlarından Ömer Gündostu’nun isminin de Şekersporla anıldığı gelen haberler arasında. Tecrübeli futbolcunun yakınlarına, Şekerspor’da seve seve oynayabileceğini, dahası boş mukaveleye imza atabileceğini, bunun için de gereken fedakarlığı yapabileceğini söylediği bildirildi.
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, dün imza attırdıkları tecrübeli futbolcu Bahadır ile ihtiyaç duydukları mevkilerdeki eksikleri tamladıklarını söyledi. Takıma nokta isimleri transfer ederek daha güçlü bir ekip olduklarının altını çizen Erence; “Adam almış olmak için transfer yapmadık. İhtiyaç duyduğumuz mevkilere kaliteli isimleri kazandırarak hedefimiz olan Bank Asya için önemli bir adım attığımızı düşünüyorum. Ara transfer döneminin kalan bölümlerinde ise genç ve gelecek vadeden isimler olmadığı takdirde başka futbolcu ile anlaşmayacağız. İyi kadromuzu daha da güçlendirdik. Biz bazı maçları nasıl kaybettiğimizi biliyoruz. Bu konuda da sıkıntılarımızı yetkililere ifade ettik. Umarım bundan sonraki maçlarda aynı sıkıntıları yaşamayız. Bizim bir hedefimiz var ve bu hedefe kesinlikle ulaşacağız” dedi.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise İkinci yarıda çok daha iyi bir ekip olmak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. Takıma yeni katılan iki forvet ve bir stoper ile eksiklerini giderdiklerini ifade eden Altıparmak; “Oturmuş bir kadroya eksik görülen mevkilere nokta transferler yaptık. Adam almış olmak için değil, ekibimize uyum sağlayabilecek, katkı verecek, bizi hedefe taşıyabilecek ve Şekerspor’un takım yapısına uyacak isimleri kadromuza kattık. Şu an için her şeyiyle hazır bir takımız ve iyi motive olmuş durumdayız. Hedefimiz Mayıs ayında şampiyon olmak ve bunun için emin adımlarla ilerliyoruz. Takımın iskeleti oluşturuldu. İnşallah ikinci yarıda Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz ve hedefimize uzanarak herkesi mutlu edeceğiz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.