Şekerspor’da 3. imza Rıdvan’dan

Şekerspor’da 3. imza Rıdvan’dan

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekersporda transfer harekatı dün de tüm hızıyla sürdü.

Kasımpaşa’nın da ısrarla istediği genç futbolcu Rıdvan Sağlam, kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Geçtiğimiz günlerde Tokatspor’dan Ahmet Turan Solak ve Beylerbeyi’nden Hasan Engin Ekler’i 2 yıllığına renklerine bağlayan yeşil-beyazlılar, gizlilik içerisinde sürdürdüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. 2. Lig’in başarılı sporcularından Karsspor’lu Rıdvan Sağlam ile prensipte anlaştığını açıklayan yöneticiler dün yetenekli futbolcuyla resmi sözleşmeye imza attılar.
Geçtiğimiz sezon Sürmenespor’dan Karsspor’a transfer olarak başarılı bir sezon geçiren Rıdvan Sağlam, burada ortaya koyduğu futbolla tüm spor camiasının dikkatlerini üzerine çekti. 1988 Avusturya Bregenz doğumlu olan gurbetçi futbolcu Rıdvan’ın Karsspor ile olan sözleşmesi geçtiğimiz Mayıs ayının son haftasında sona ermişti. Yeşil-beyazlı yönetim kurulu, yetenekli futbolcuyu bir an önce renklerine bağlamak için son çalışmalarını da titizlikle yürütüyor.
Yeşil-beyazlı renklere bağlanacak diğer futbolcularla ilgili transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde yürüten Şekerspor’un, orta sahanın sol önünde görev yapan bir futbolcu, bir forvet ve bir kaleci ile temasları devam ediyor. Çalışmalarını aralıksız devam ettiren yeşil-beyazlıların anlaşma sağladığı isimleri birer birer açıklaması bekleniyor. Bu sezon maçların erken başlayacak olması nedeniyle temsilcimizde hazırlıklarında Temmuz ayının ilk haftasında başlaması bekleniyor.
İç transfer konusunda ise çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, Kaleci Emrehan, Cem Baki, Hakan ve Faruk Temel’den sonra orta saha oyuncusu Emre Köksal ile yollarını ayırdığını açıkladı. Öte yandan bir başka orta saha futbolcusu Murat Yılmaz’ın Sakaryaspor ile temas halinde olduğu gelen haberler arasında. Ayrıca yeşil-beyazlılar genç ve geçtiğimiz sezonun yetenekli futbolcusu İshak Çakmak ile sözleşme yenilediler. Çakmak, önümüzdeki sezonda da Şekerspor formayı giyecek.
Öte yandan Şinasi, Hüseyin, Muhammet Reis, Gürsel, Ömer Ali ve opsiyon hakkı Şekerspor’da bulunan Emre gibi isimlerin takımda kalmasını istediği belirtiliyor. Şekerspor’un milli futbolcusu Ömer Ali için ise Fenerbahçe’nin ısrarcı olduğu, ancak yeşil-beyazlıların bu futbolcuyu vermek istemedikleri öğrenildi.
ERENCE: BOLU KAMPI 15 TEMMUZ’DA
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “Çok yüksek maliyetlerle oyuncu almayacağımızı, daha önce belirtmiştim. Bünyemize ve bütçemize en uygun isimleri, kadromuza dahil ediyoruz. Elbette bu alınan oyuncular yetenekli ve hedefimize ulaşabilmemiz için gerekli futbolcular. Arayışlarımız sürüyor, en az iki oyuncu daha alıp transferi kapatmayı düşünüyoruz. 15 Temmuz’da sezonu açacak ve ardından Bolu’ya kampa gideceğiz. Lig başlayıncaya kadar, yapacağımız hazırlık maçlarıyla da kendimizi test edeceğiz. Umuyorum, lig başladığında tam hazır oluruz. Konya Şekerspor’un hedeflerinde en küçük bir değişiklik yok” şeklinde konuştu.
Konya Şekerspor’da bazı futbolcuların yavaş yavaş Konya’ya geldikleri ve tüm oyuncuların Pazartesi günü Konya’da bulunacakları öğrenildi. 15 Temmuz günü yapılacak sezon açılışı, tam kadro halinde gerçekleşecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.