Şekerspor’da 1 puan tesellisi

Şekerspor’da 1 puan tesellisi

TFF 2. Lig 2. grupta mücadele eden Konya Şekersporda Alanyaspor deplasmanından alınan 1 puanın sevinci yaşanıyor.

Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Mehmet Altıparmak, deplasmanda alınan bir puanın kendileri için çok değerli olduğunu söyledi. Altıparmak, yaptığı açıklamada, Alanya deplasmanında istedikleri oyunu ve mücadele anlayışını sahaya yansıtarak, maç boyunca çok sayıda gol pozisyonu bulduklarını belirtti. Özellikle mücadelenin ilk 70 dakikasında rakibe göre çok üstün bir performans sergilediklerini ifade eden Altıparmak, “10’a yakın net gol pozisyonu fırsatını değerlendiremedik. Gol yollarında günümüzde değildik. Farklı kazanabileceğimiz maçı son dakikada bulduğumuz golle beraberlikle tamamladık. Galibiyeti kaçıran taraf olmamıza rağmen, bizim için çok önemli olan 1 puanı aldık” dedi. Altıparmak, kazanmak için her şeyi yaptıklarını anlatarak, Alanya maçındaki kazanma hırsı ve üst düzey mücadelenin ilerleyen haftalar için kendilerini umutlandırdığını ve play-off’lara kalabilmek için son düdüğe kadar mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Deplasmanlarda oynadığı maçlarda henüz galibiyeti bulunmayana Şekerspor Alanyaspor maçında da bu şanssızlığını kıramadı. Lig sıralamasında topladığı16 puan ile 4. basamakta yer alan yeşil beyazlı ekip dış saha sıralamasında ise 7. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekip dış sahada toplam 6 maç oynadı.Yeşil-beyazlılar bu maçlarda sadece 5 beraberlik 1 de yenilgi aldı. Sezonu ilk maçında Turgutluspor ile karşılaşan Konya Şekerspor bu maçta rakibi ile 1-1 berabere kaldı.  2. deplasman maçında ise Denizli Belediyespor’a konuk olan yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmada da sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. 5. haftada Sarıyer ile oynadığı maçta rakibine tam 3 gol atan yeşil-beyazlı ekip kendi kalesinde de 3 gol gördü. Bu mücadelede 3-3 berabere tamamlandı. Deplasmanda aldığı beraberlikleri sürdüren Konya Şekerspor sezonun 8. hafta maçında ise Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil beyazlı ekip dış sahada ki tek yenilgisini ise Tepecik Belediyespor karşısında aldı. Sezonun 10. hafta maçında rakibine 1-0 mağlup olan Şekerspor deplasmandaki ilk yenilgisini de almış oldu. Yeşil-beyazlı son olarak ise Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak toplamda 7. beraberliğini aldı.
TFF 2.Lig 2. grupta oynanan 13. hafta maçlarında şu sonuçlar alındı: Fethiyespor  2-1  İstanbulspor A.Ş., Eyüpspor  2-1  Sarıyer, Denizli Belediyespor  1-1  Akhisar Belediye Gençlik, Alanyaspor  2-2  Konya Şekerspor, Turgutluspor  2-1  Göztepe A.Ş.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.