Şekerspor vasat bir performans sergiledi

Şekerspor vasat bir performans sergiledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2011-2012 futbol sezonuna geçtiğimiz hafta sonu Tokatspor ile deplasmanda oynadığı maçla son verdi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2011-2012 futbol sezonuna geçtiğimiz hafta sonu Tokatspor ile deplasmanda oynadığı maçla son verdi. Konya Şekerspor küme düşme hattı içinde olan rakibine 1-0 yenilerek sezonu 44 puanla tamamladı. Beyaz Grupta son haftayı bay geçen Şekerspor 2011-2012 sezonu tamamladı. Geride kalan sezonda vasat bir görüntü çizen yeşil-beyazlı ekip ligi orta sıralarda tamamladı. Sezona yeni bir kadro oluşturarak başlayan yeşil-beyazlı ekip beklediği başarıyı yakalayamadı. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2011 ve 2012 futbol sezonunda beklenileni veremedi. Üst üste iki sezon şampiyonluğu kovalayan ve son haftalarda TFF 1. Lig hedefine ulaşamayan yeşil-beyazlılar, bu sezon başında takımın iskeletini bozarak yeni bir yapılanma içerisine gitti. Yeni sezonda Metin Altınay ve Mustafa Çapanoğlu olmak üzere iki teknik adamla çalışan Şekerspor, lige istediği gibi başlayamadı ve takım içinde yaşanan uyum sorunu nedeni ile uzun bir süre kendini toparlayamadı. İkinci yarının başında ise takıma yaptığı takviyelerle Play-Off’u hedefleyen temsilcimiz, yine umduğunu bulamadı ve hedefinden uzaklaştı.  

Spor Toto 2. Ligde sezonu tamamlayan temsilcimiz Torku Şekerspor’da yeni sezonun hazırlıkları başladı. Başkan Yavuz Erence yeni sezonda başarıya odaklı bir takım yapacaklarını söyledi  Torku Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence yeni sezonda başarı odaklı bir kadro kuracaklarının müjdesini verdi Erence, “Önümüzdeki sezonun çalışmalarına başladığımız bir süreç yaşıyoruz  yeni sezona başarı odaklı bir kadro ile başlamayı hedefliyoruz.  Kadromuzdaki ve alt yapımızdan gelen futbolcuları göreceğiz onlarla ilgili iskelet kadro görüşlerimizi oturtup araştırdığımız ve izlettiğimiz oyuncuları da nokta transfer yaparak seneye başarıya odaklı bir kadro yapacağız.” diye konuştu.

Spor Toto 2. Ligde 2011-2012 sezonu hafta sonu oynanan karşılaşmalar ile tamamlanacak. Grupta Şanlıurfaspor Bank Asya 1. Lige yükselirken küme düşen son takım bu hafta oynanacak karşılaşmaların ardından belirlenecek. 34. Hafta maçlarının programı şu şekilde: Çorumspor-İskenderun Demir Çelikspor Şanlıurfaspor-Kocaelispor Tepecikspor-Altay Turgutluspor-Yeni Malatyaspor Bozüyükspor-Balıkesirspor Bugsaş Spor-Diyarbakırspor Pendikspor-Gaziosmanpaşa Ofspor-Tokatspor. SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.