Şekerspor transferi noktaladı

Şekerspor transferi noktaladı

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek Konya Şekerspor yeni sezon ilk etap çalışmalarını sürdürdüğü Çumra’da son haftaya giriyor.

Kadrosuna son olarak Zafer Biryol gibi bir yıldızı katan yeşil beyazlı ekip transferi de noktaladı.  Yaklaşık 10 gündür Çumra’da olan yeşil beyazlı ekip ay sonunda kampı noktalayacak. Yoğun bir tempoda geçen kampta deyim yerindeyse oyuncuların pestili çıkıyor. Ancak bu tempoya rağmen oyuncuların hallerinden memnun olması teknik heyeti sevindiriyor. Denemeye tabi tutulan oyuncularda Şekerspor forması giymek için kıran kırana bir mücadele içerisinde. Günde çift idman yapan yeşil beyazlı ekip ay sonunda ilk etap çalışmalarını noktalayarak 2 gün izin yapacak.    

Şekerspor ikinci etap kamp çalışmalarına ise 2 Ağustosta başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu çalışmalarını Kızılcahamam Patalya Otel’de sürdürecek.
Şekerspor’da yoğun tempo oyuncularda ufak tefek sakatlıklara neden oluyor. Yeşil-beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Turgay Bahadır yapılan çalışmalarda sakatlandı. Bahadır’ın çekilecen mr sonrasında durumunun ciddi olmadığı ve bugün çalışmalara başlayacağı bildirildi. Zafer Biryol ile anlaşma sağlanmasının ardından transferi kapattıklarını ifade eden Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Zafer Biryol’un kadroya dahil olmasının memnuniyet verici bir gelişme olduğunu söyledi.  “Takım iskeletimizi bozmamıştık. Birkaç mevki için transfer yapmıştık. Son olarak forvet hattını güçlendirdik. Zafer’in aramıza katılması çok iyi oldu. Onunda takıma vereceği güçle hedefimiz olan Bank Asya 1. Ligine ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi.
Futbola Beşiktaş Altyapısında başlayan ardından Mersin İdmanyurdu, Edirnespor, Yeni Salihlispor, Ankara Şekerspor ve Göztepe takımlarında oynayan Zafer Biryol Konyaspor’dan Fenerbahçe’ye transfer oldu. Zafer, Sarı-Lacivertli takımda beklenileni veremedi. Fenerbahçe’nin ardından, Bursaspor, Ç. Rizespor, Mersin İdmanyurdu ve son olarak ise Altay takımının formasını giydi
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.