Şekerspor Tepecik’e hazırlanıyor

Şekerspor Tepecik’e hazırlanıyor

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden Konya Şekerspor Ligin 21. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek.

İstanbulspor deplasmanından aldığı beraberlikle yükselme grubu şansını yitiren ve gözünü klasman grubuna çeviren yeşil-beyazlılar, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına dün öğleden sonra yaptığı tek idmanla başladı. Temsilcimizin tek hedefi ligde ve Türkiye Kupası’nda oynayacağı karşılaşmaları kazanarak klasman grubuna moralli gitmek.

Tepecik maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdüren yeşil-beyazlılar, önümüzdeki 10 gün içinde birbirinden zorlu 3 karşılaşma oynayacak. Bu hafta sonu Tepecik’i ağırlayacak olan temsilcimiz, önümüzdeki Çarşamba günü Türkiye Kupası’nda Kasımpaşa ile zorlu bir maça çıkacak. Kupa maçının ardından hafta sonu Fethiyespor deplasmanına gidecek.
Tepecik önünde mutlak üç puan almayı hedefleyen temsilcimizde, sakatlığı devam eden ve İstanbulspor maçı kadrosunda çıkartılan Muhammet Reis’in tedavisi devam ediyor. Henüz topla çalışmalara başlamayan ve düz koşularla idmanlarını tamamlayan Muhammet’in önümüzdeki zorlu periyotta forma giyip giyemeyeceği Tepecik maçı öncesinde belli olacak. İstanbulspor maçında cezasını tamamlayan Onur ise teknik heyetin görev vermesi halinde Tepecik maçında forma giyecek. Ayrıca yeşil-beyazlılarda sarı kart sınırında dört futbolcu bulunuyor. Sınırda bulunan Cafercan, Şinasi, Kadir Demirel ve Turgay, Tepecik maçında kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecekler.
İstanbul beraberliği ile 25 puanda kalan temsilcimiz Şekerspor ise yükselme grubu maçlarında oynama şansını yitirdi. Yeşil-beyazlılar, kalan iki maçın ardından klasman grubunda mücadele edecek. Klasmanda başarılı olduğu takdirde, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu senede Play-Off’ta mücadele etme hakkı kazanacak ve Bank Asya 1. Ligi’ne çıkacak son takım olmak için mücadele edecek.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, İstanbulspor önünde ağır zemine karşın iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. İki kez öne geçmelerine rağmen iki basit hatadan galibiyeti koruyamadıklarını ifade eden Altıparmak; “Aldığımız bu sonuçla matematiksel olarak yükselme gruplarına kalma hakkını yitirdik. Klasman grubunda mücadele edeceğimiz ve hedefimiz olan Bank Asya Lig’i için mücadelemizi burada sürdüreceğiz. Lig’in en iyi ekiplerinden biriyiz ancak yaşadığımız şansızlıklar sonucunda ilk hedefimize ulaşamadık. Hedefimizi klasman grubunda kovalamaya devam edeceğiz. Ancak öncelikle ligde kalan iki maçımızı kazanmak istiyoruz. Ligi galibiyetlerle tamamlayarak moral kazanmak istiyoruz. Klasmanda başarılı bir ekip olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.