Şekerspor, Telekom’a bileniyor

Şekerspor, Telekom’a bileniyor

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda Maltepesporu deplasmanda 1-0 mağlup ederek en yakın takipçisi Kırşehirspor ile arasındaki puan farkını 4e çıkaran temsilcimiz Şekerspor, gözünü 28 Şubat Cumartesi günü 13:30ta evinde ağırlayacağı Türk Telekom karşılaşmasına çe

Yeşil-beyazlılar, daha önce Futbol federasyonu tarafından 1 Mart Pazar günü oynanacağı açıklanan Türk Telekom ile Cumartesi günü Recep Konuk Tesisleri’nde 13:30’da karşılaşacak.

Bu maçın hazırlıklarına Pazartesi günü Recep Konuk Tesisleri’nde yenileme çalışmasıyla başlayan yeşil-beyazlılarda dün topla ve topsuz çalışma ile güce dayalı bir idman yaptı. Maltepespor karşılaşması öncesi son anda kadroya alınan ve başarılı bir maç çıkaran Serkan Reçber’in sakatlığının iyileşme gösterdiği, bu oyuncunun Türk Telekomspor maçında da forma giyebileceği belirtildi. Kasığından bir sakatlığı bulunan Ferhat’ın tedavisine hız verildiği bu oyuncunun da birkaç haftaya kadar hazır hale getirilmeye çalışılacağı kaydedildi.
Öte yandan İstanbul’dan bir gün geç dönen Teknik Direktör İsmail Kartal, dün sabah İstanbul’dan Konya’ya uçak kalkmayınca, bir başka uçakla Ankara’ya geldi. Kartal, Ankara’dan Şekerspor kulübüne ait bir araçla Konya’ya ulaşabildi.
KARTAL: ZİRVEDEN KOPMAYACAĞIZ
Maltepespor maçını kazanarak zirve yolunda kritik bir virajı döndüklerini belirten Teknik Direktör İsmail Kartal, oyuncularını mücadele, hırs ve inançlarından dolayı kutladığını söyledi. Klasman grubu maçlarına çok iyi bir başlangıç yapan ve 4 maçta 4 galibiyet alan Maltepespor'a karşı deplasmanda kazanmalarının önemli olduğunu belirten Kartal,şunları söyledi:
Son derece elverişsiz saha şartlarında mücadele ettik.Buna rağmen oyuncularım çok iyi mücadele gösterdiler. Sahanın tek hakimi bizdik. Deplasmanda galip geldiğimiz için mutluyum. Oyuncularımı mücadele, hırs ve inançlarından dolayı kutluyorum
Kartal, devre arasında takıma önemli sayıda oyuncu transfer ettiklerini ve bu yıl ligde kalıcı olmayı hedeflediklerini ifade ederek, sezon sonuna kadar zirve mücadelesini sürdüreceklerini belirtti.
KARTAL: HER SAHADA MÜCADELE EDEBİLİRİZ
Pazar günü Galatasaray karşılaşmasının Atatürk Stadı’nda oynanacak olmasından dolayı Cumartesi günü Telekomspor ile Recep Konuk Tesisleri’nde karşılaşacak yeşil-beyazlılarda Teknik Direktör İsmail Kartal, takımının her sahada mücadele etmeye hazır olduğunu söyledi.
Daha önce, “İdman yapılan sahada karşılaşma oynamayı doğru bulmuyorum” diyen İsmail Kartal, Giray Bulak’ın saha serzenişini doğru bulduğunu belirterek, “Onlar da kritik maçlar oynayacaklar. Giray hoca kendisine göre haklı.Ama biz ayda iki kere Konya’da maç oynuyoruz. Sanırım Galatasaray maçı Pazar gününe alındığı için böyle bir uygulamaya gidildi. Ama sorun değil, bundan sonra da  tesislerimizde oynamamız gerekirse oynarız. Her sahada mücadele etmeye alışan bir takım haline geldik. Bundan önceki haftalarda maç yapılmayacak zeminlerde karşılaşma oynadık. Biz bundan sonra her sahada oynayabiliriz. Bu konuda bir sorunumuz yok” diye konuştu.
ZEYTİNBURNU, ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU
TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu’nda zirve düşme hattında nefes geçen bir yarış yaşanıyor. 6. hafta maçları sonunda ilk iki sırada yer alan Zeytinburnu ve Şekerspor rakipleriyle puan farkını açmaya başlarken, liderlik savaşının içine girdiler. Düşme hattı ise alev alev yanıyor. Gollü maçlara sahne olan haftada fileler toplam 13 kez havalanırken haftanın en farklı galibiyetini Kırıkkalespor’u 5-0 mağlup eden lider Zeytinburnu elde etti. Lacivert-Beyazlılar bu sonuçla zirvedeki yerini korudu. İstanbul temsilcisi 40 puanla liderlik koltuğunda otururken, Zeytinburnu’nu 37 puanlı temsilcimiz Şekerspor izliyor. Yeşil-beyazlılar düşme hattından kurtulmak isteyen Maltepespor’u tek golle geçerek zirve yarışındaki iddiasını korudu. Klasman grubunun 6. haftasıyla birlikte bu sezon 25 maçı geride bırakan yeşil-beyazlılar, deplasmanda 22 puan toplarken, evinde 15 puan topladı. Yeşil-beyazlılar bu performansıyla Kırşehispor ile birlikte dışarıda 22 puan toplayan tek takım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.