Şekerspor Şinasi ile yolları ayırdı

Şekerspor Şinasi ile yolları ayırdı

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden Konya Şekerspor Ligin 21. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Tepecikspor oynayacağı maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Son 3 haftada aldığı sonuçlarla yükselme grubunda oynama şansını yitiren yeşil-beyazlılar, klasman grup maçları öncesinde vereceği zorlu sınavları kazanarak moral bulmayı hedefliyor.

Bir diğer taraftan da ara transfer dönemi yaklaşırken çalışmalarının startını veren yeşil-beyazlı yönetim kurulu, ilk olarak teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda Şinasi Ev ile yollarını ayırdı. Geçtiğimiz gün Şinasi ile bir araya gelen yöneticiler, futbolcuya aldıkları kararı bildirirken kendisinden kulüp bulması istedi. Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Tokatspor’dan alınan Şinasi yaklaşık bir yıl Şekerspor formasını terletti. Ayrıca geçtiğimiz akşam Mevlana törenlerine katılan futbolcular Tepecik maçı öncesinde moral kazandı.
Geçtiğimiz Salı günü yaptığı tek idmanla çalışmalarına başlayan yeşil-beyazlılar, dünü de tek idmanla kapattı. Bugün yeniden tesislerinde bir araya gelecek olan Şekerspor, öğleden sonra yapacağı düz koşu ile çalışmalarına başlayacak. Ardından teknik adam Mehmet Altıparmak nezaretinde gerçekleştireceği çift kale maçta Tepecikspor maçının provasını yapacak olan yeşil-beyazlılar, yarını da tek idmanla kapatacak.
Tepecik maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdüren yeşil-beyazlılar, önümüzdeki 10 gün içinde birbirinden zorlu 3 karşılaşma oynayacak. Bu hafta sonu Tepecik’i ağırlayacak olan temsilcimiz, önümüzdeki Çarşamba günü Türkiye Kupası’nda Kasımpaşa ile zorlu bir maça çıkacak. Kupa maçının ardından hafta sonu Fethiyespor deplasmanına gidecek.
Tepecik önünde mutlak üç puan almayı hedefleyen temsilcimizde, sakatlığı devam eden ve İstanbulspor maçı kadrosunda çıkartılan Muhammet Reis’in tedavisi devam ediyor. Henüz topla çalışmalara başlamayan ve düz koşularla idmanlarını tamamlayan Muhammet’in önümüzdeki zorlu periyotta forma giyip giyemeyeceği Tepecik maçı öncesinde belli olacak. İstanbulspor maçında cezasını tamamlayan Onur ise teknik heyetin görev vermesi halinde Tepecik maçında forma giyecek. Ayrıca yeşil-beyazlılarda sarı kart sınırında dört futbolcu bulunuyor. Sınırda bulunan Cafercan, Kadir Demirel ve Turgay, Tepecik maçında kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecekler.
İstanbul beraberliği ile 25 puanda kalan temsilcimiz Şekerspor ise yükselme grubu maçlarında oynama şansını yitirdi. Yeşil-beyazlılar, kalan iki maçın ardından klasman grubunda mücadele edecek. Klasmanda başarılı olduğu takdirde, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu senede Play-Off’ta mücadele etme hakkı kazanacak ve Bank Asya 1. Ligi’ne çıkacak son takım olmak için mücadele edecek.
Lig’in son iki haftası ise büyük bir heyecana sahne olacak. 21. haftada temsilcimiz Şekerspor, evinde Tepecikspor’u ağırlarken, Turgutlu Sarıyer’e konuk olacak. Zorlu haftada Göztepe, İstanbulspor deplasmanına konuk olurken, Alanyaspor ise deplasmanda Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Lig’in 22. ve son haftasında ise temsilcimiz Şekerspor Fethiye deplasmanına gidecek. Zorlu haftada Turgutlu lider Akhisar’ı konuk edecek. Göztepe, Tepecik deplasmanına giderken, Alanyaspor ise evinde Sarıyer’i konuk edecek.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, hafta sonu kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Tepecik maçını kazanarak yollarına moralli devam etmek istediklerini söyledi. Son haftalarda aldıkları kötü sonuçlarla yükselme grubuna kalma şansını yitirdiklerini ifade eden Altıparmak; “Ancak lig devam ediyor ve hedefimiz olan Bank Aysa Ligi’ne çıkmak için umutlarımızı yetirmiş değiliz. Klasman grubunda mücadele edeceğiz ve hedefimize ulaşmak için mücadelemizi burada sürdüreceğiz. Önümüzde 2 maç var. Bu maçlardan 6 puan toplayarak, ikinci devreye avantajlı girmek istiyoruz. Buna bütün takım olarak inanıyoruz. Kaliteli bir kadroya sahibiz ve şampiyon olacak gücümüz var. Devre arasında eksiklerimizi tamamlayarak, ikinci devre çok farklı bir Konya Şekerspor izlettireceğiz. Ancak öncelikle evimizde oynayacağımız Tepecik maçını kazanarak moral bulmak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile de bunu başaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.