Şekerspor pusuya yattı

Şekerspor pusuya yattı

Konya Şekerspor bugün yapacağı tek idmanla Göztepe maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Rakibi ile yarın sahasında karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekibin tek hedefi galibiyet

TFF 2. Lig 2. grupta mücadele eden Konya Şekerspor sezonun 19.haftasında sahasında oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını bugün yapacağı tek idmanla tamamlayacak. Yeşil-beyazlı ekip teknik direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde Recep Konuk Tesislerinde yapacağı çalışma sonrasında kampa girecek. Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçiren Şekerspor zorlu maçı kazanarak sıralamada yine zirveye yakın olmak istiyor. Maç eksiği nedeniyle 4. basamağa gerileyen yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz hafta yenilgisiz lider Akhisar Belediyespor’dan sahasında puan koparan Göztepe ile yarın karşı karşıya gelecek. Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak.

Günde sadece tek antrenman yaptıklarını belirten ve dün öğleden sonra yapılan antrenmana nezaret eden teknik direktör Mehmet Altıparmak, “Konya Şekerspor, maçlara günde çift değil tek antrenman yaparak hazırlanıyor. Çift antrenmanı değil biz, profesyonel liglerde hiçbir takım yapmaz. Oyuncularımıza aşırı yükleme yapmak anlamına gelen böyle bir sistemin yanlışlığını belirtmek isterim. Göztepe maçına gelince, haftayı bay geçmemiz nedeniyle hem iyice dinlendik hem de bu maça iyi hazırlandık. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Takımın başına ilk geldiğim gün kaybetmeyi sevmem demiştim. Çok şükür, şu ana kadar da hiç maç kaybetmedik. Artık kalan maçlarımızın hepsini alıp Yükselme Grubuna çıkmak istiyoruz. Bunu başarırsak, Yükselme Grubundaki hedefimiz de Bank Asya Ligine çıkmak olacaktır. Futbolcularıma sonuna kadar güveniyor, taraftarlarımızı yarınki maça bekliyorum” ifadelerini kullandı.
Konya Şekerspor’da sarı kart cezalısı olan Engin dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Ligde dördüncü sıraya kadar gerileyen yeşil-beyazlılar Göztepe’yi yenerek puan cetvelinde yeniden yükselişe geçmek istiyor.   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.