Şekerspor Manisaspor’a hazır

Şekerspor Manisaspor’a hazır

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubunda yarın karşı karşıya geleceği Manisaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Konyaya döndü.

Belek’te çalışmalarını tamamlayan yeşil-beyazlılar, dün evine dönerek Recep Konuk Tesisleri’nde kampa girdi. Bugün yapacağı ter idmanı ile çalışmalarına son noktayı koyacak olan temsilcimiz evinde ağırlayacağı Manisaspor’dan mutlak galibiyet almanın hesaplarını yapıyor.
Ziraat Türkiye Kupası’nda bu sezon ilk kez mücadele eden temsilcimiz gruplara kalma başarısı gösterdikten sonra ilk maçta Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Süper Lig temsilcisi önünde aldığı galibiyetle 3 puanı hanesine yazdıran yeşil-beyazlılar, ikinci maçta iyi bir futbol sergilemesine rağmen İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a mağlup oldu. Grupta Süper Lig ekiplerine karşı mücadele veren yeşil-beyazlılar, Manisa maçından alacağı galibiyetle gruptan çıkmak için iddialı konuma gelmek istiyor. Manisaspor ise Şekerspor’u yendiği takdirde gruptan çıkmayı garantilemiş olacak.
Alacağı galibiyetle grupta puanını altıya çıkarmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda sakatlıklar Manisa maçı öncesinde can sıkıyor. Sakatlığı devam eden Samet Gören, tedavisi için İzmir’e gönderildi. Ayrıca Şenol Ustaömer yönetimindeki U 18 Mili Takımına giden başarılı futbolcu Ömer Ali, Valentin Granatkin Turnuvası’ndan sakat döndü. Finlandiya maçında sağ ayak bileğinden sakatlanan ve Azerbaycan önünde de sakat haliyle forma giyen Ömer Ali’nin durumu daha da kötüye gidince tüm camia yaşanan sakatlığa üzüldü. Genç yetenek Ömer Ali’nin Mr’ı çekildi ve Gören’in ardından İzmir’e Bülent Zeren’e gönderildi. Başarılı futbolcun sakatlığının ne kadar süreceği ve formasından ne kadar uzakta kalacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.
Ara transfer döneminde ise takımın ihtiyaç duyduğu mevkilere üç önemli isme imza attıran temsilcimiz, transferi kapattı. Eksiklerini tamamladıklarını belirten yönetim kurulu üyeleri transferi kapattıklarını genç, gelecek vadeden sürpriz bir isim olmadıkça kimseyle görüşmeyeceklerini belirtti. Temsilcimiz Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor’da forma giyen stoper Bahadır Sekizkardeş, Bucaspor’dan forvet Erman Özcan ve Kardemir Demir Çelik Karabükspor’dan forvet Abdullah Apak’ı renklerine bağlamıştı.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Manisa maçının hazırlıklarını moralli bir şekilde tamamlayarak evlerine döndüklerini söyledi. Grupta süper Lig ekiplerine karşı mücadele ettiklerini ifade eden Altıparmak; “Olumlu bir kamp dönemini geride bıraktık. Kaliteli isimlerle kadromuzu takviye yaptık ve hem Türkiye Kupası hemde ligde başarılı bir performans ortaya koymak istiyoruz. Çok daha çetin geçmesini beklediğimiz klasman grubunun ikinci yarısında daha iyi bir takım olarak mücadele edeceğinizi düşünüyorum. Şimdi ek hedefimiz evimizde oynayacağımız Türkiye Kupası maçından alacağımız galibiyetle grupta iddialı konuma gelmek. Biz ilk kez katıldığımız kupa sınavlarında gidebildiğimiz yere kadar gidip Konya’nın yüzünü ağartmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini taraftarlarımızın desteği ile sahaya yansıtacağız” dedi.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise tüm Konyalı futbol severleri ve taraftarları zorlu Manisa maçına davet etti. Her iki ekip içinde oldukça çetin bir mücadeleye sahne olması beklenen maçta taraftarları yanlarında görmek istediklerinin altını çizen Erence; “Tüm Konya ve taraftarlarımızın desteği ile hep birlikte takımı çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Manisa maçında onların bize vereceği destek ile grupta ikinci galibiyetimizi alacağımızı düşünüyorum. Onun için tüm futbol severleri bu maçta yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.