Şekerspor, Maltepe sınavında

Şekerspor, Maltepe sınavında

Şekerspor zorlu sınavda. TFF 2. Lig 3. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Şekerspor, bugün deplasmanda Maltepespor ile karşı karşıya gelecek.

 Zorlu karşılaşma Maltepe ilçe Stadyumunda saat 13.30’da başlayacak. Zeytinburnu mağlubiyetinin telafisini yapmak isteyen yeşil-beyazlıların vereceği zorlu sınavda, Mehmet Nevzat Adal, Hilmi Mahir Başaran ve Selman Timur hakem üçlüsü görev yapacak.
Deplasmanda oynadığı son 5 maçta yenilgi yüzü görmeyen, rakip filelere 7 gol atarken, kalesinde 1 gol gören temsilcimiz bu seriyi Maltepespor karşısında da devam ettirmek istiyor. Maltepespor’un da klasman grubuna iyi bir çıkış yaparak başlaması ve zirve iddiası içinde olması yarın gözleri bu maça çevirecek. Alibeyköyspor dışında kalan 8 takımın bir yandan ligde kalmak, bir yandan zirve iddiasını devam ettirdikleri grupta, Maltepespor-Şekerspor maçına gruptaki dengeleri değiştirecek maç olarak bakılıyor.
Zeytinburnu maçında aldığı yenilgi ile zirve yolunda kan kaybeden ve Maltepe önünde mutlak kazanmanın hesaplarını yapan Şekerspor’da sakatlıkları devam eden Serkan ve Ferhat, forma giyemeyecekler. Öte yandan PFDK, Zeytinburnu maçının devre arasına çıkan olayların ardından kırmızı kart gören Emirhan’a 3 maç ceza verdi. Maltepe önünde takımda yerini alamayacak olan Emirhan, Türk Telekom ve Etimesgut Şekerspor maçları ile cezasını tamamlayacak.
Zeytinburnu yenilgisiyle zirve yolunda kan kaybeden ve Maltepe önünde mutlak kazanmanın hesaplarını yapan Şekerspor’da moraller yerinde. Hedef: 3 puan. Teknik Direktör İsmail Kartal, oyuncularını uyararak Zeytinburnu maçında yapılan hatalardan ders çıkartmalarını istedi. Kartal, “İstanbul temsilcisi önünde kazanmaktan başka bir çaremiz yok. Liderlik koltuğunu yeniden ele geçirmek istiyoruz” dedi.
Zeytinburnu maçının geride kaldığını ve zirve yolunda emin adımlarla ilerlemek için mutlaka kazanmaları gerektiğini ifade eden Kartal; “Maltepe oldukça zorlu ve geçtiğimiz haftalarda iyi bir çıkış yakalamış bir takım. Bu ligde herkes, herkesi yenebiliyor. Ligden düşecek güzüyle bakılan Maltepespor, son 4 maçından galip geldi ve iyi bir çıkış yakaladı. Bizde zirve yarışından kopmamak için evimize galibiyetle dönmek istiyoruz. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Bu grupta adeta zirvede taşları yerinden oynatacak bir karşılaşma. Kazanmak için gidiyoruz, bir puanla dönersek bunu kayıp olarak görmem. Maltepespor bizim gibi müthiş bir seri yakaladı. Onlarda kazanarak zirve iddialarını sürdürmek isteyecekler, zirve hesaplarının dışında kalmak istemeyeceklerdir. Biz akıllı ve sakin oynayarak galibiyetle dönmenin yollarını arayacağız” diye konuştu.
Şekerspor’un da yer aldığı TFF 2. Ligi 3. Grupta bugün oynanacak diğer maçlar ve haftanın hakemleri ise şöyle. Zeytinburnuspor-MKE Kırıkkalespor: Ömer Faruk Ocak-Emre Altun-Nuri Karahançer. Maltepespor-Konya Şekerspor: Mehmet Nevzat Adal-Hilmi Mahir Başaran-Selman Timur. Türk Telekom-İstanbulspor: Olgun Başdan-Çağlar Özkay-Emrah Öztürk. Alibeyköy-Kırşehirspor: Ahmet Hilmi Kesici-Mert Türk-Mustafa Sarsılmaz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.