Şekerspor lidere hazır

Şekerspor lidere hazır

Üst üste aldığı 4 yenilginin ardından teknik adam değişikliğine giderek Mustafa Çapanoğlu ile anlaşan Şekerspor, ligin 7. haftasında lider Şanlıurfaspora konuk olacak

Temsilcimizin hedefi evine moralli dönmek
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 7. haftasında yarın grup lideri Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarını geçtiğimiz gün tamamlayarak Şanlıurfa’ya giden yeşil-beyazlılar, burada yaptığı tek antrenmanın ardından Elruha Otel’de kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.
Üst üste aldığı yenilgiler ve Metin Altınay’ın istifasının ardından Mustafa Çapanoğlu ile anlayan yeşil-beyazlılar, lider Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını moralli bir şekilde tamamladı. Şekerspor yeni teknik adam Mustafa Çapanoğlu ile yeni bir sayfa açmanın ve üst üste yaşadığı kötü günleri geride bırakmanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimizde, Tepecik maçında kırmızı kart gören İshak Çakmak dışında önemli bir eksik bulunmuyor.
Sezon başlamadan önce sakatlanan tecrübeli futbolcu Okan Koç ise geçtiğimiz haftadan itibaren takımla birlikte çalışmalarına başladı. Tecrübeli futbolcu Okan Koç’un teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde yapılan antrenmanlarda istekli ve hırslı görüntüsü gözlerden kaçmadı. Koç, teknik heyetin görev vermesi halinde lider Şanlıurfa karşısında forma şansı bulabilecek. Öte yandan yeşil-beyazlı temsilcimiz Şekerspor’un lider Şanlıurfaspor karşısında vereceği zorlu sınavı İzmir bölgesi ulusal hakemlerinden Volkan Alabaş yönetecek. Alabaş’ın yardımcılığını Fikret Aras ve Koray Yıldızer yapacak.
ŞANLIURFA LİDERLİĞİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç, galibiyetten başka bir şeyi düşünmediklerini söyledi. Ligin ilk 6 haftasında oynadığı maçlardan 5'ini kazanıp, sadece birinde berabere kalan sarı-yeşilli ekip, yarın evinde karşılaşacağı Konya Torku Şekerspor maçını da kazanarak, grupta namaglup olan takımlar arasındaki avantajını sürdürmeyi ve liderliği kimseye kaptırmamak amacında. Şanlıurfaspor'un üst üste aldığı galibiyetlerle liderliği elde etmesi takımda Bank Asya'ya çıkma inancını daha da artırdı. Şanlıurfaspor'un golcüsü Ahmet Güven Konya Torku Şekerspor maçıyla ilgili olarak, takımdaki havanın çok iyi olduğunu belirterek, "Ligde namağlup devam ediyoruz. Geçen hafta aldığımız liderliği devam ettireceğiz. Buna kimsenin kuşkusu olmasın. Gördük ki hiç bir maç kolay geçmeyecek bunun en son örneği Tokatspor deplasmanında yaşandı. İlk yarı kapalı defansı açmakta zorlandık, ancak ikinci yarının başında bulduğumuz golle oyunun kontrolünü elimize alarak maçı kazandık" dedi.
Ahmet Güven, Konya Torku maçının zor geçeceğini bildiklerinin çalışmalara o yönde hazırlandıklarını ifade ederek, "Yarın oynayacağımız Konya Torku Şekerspor maçı da zor geçecek bunu biliyoruz. Ve takım olarak çok iyi hazırlanıyoruz. Taraftarlarımızın da bu haftada da bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Onların desteğiyle bu maçı da kazanarak liderliği kimseye bırakmayacağız. Ben ve takımdaki arkadaşlarım bu sene Şanlıurfaspor'u Banka Asya 1. Lig'e çıkaracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
MERHABA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.